|
yeşil kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gurur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2018 Konum: kanada Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kas 2018 Saat 10:30 |
kızım 20 gün kadar önce yeşil sümüklü kalan yapmaya başladı doktoruna götürdük normal olduğunu söyledi bi kaç gün sonra kakasında bi kaç yerde çok ufak şekilde kan gördüm bu sefer hastaneye götürdük oradaki dr yeşil sümüklü kaka için soya proteini alerjisi olabileceğini söyledi ama kan içinde makatında hafif zedelenme olduğunu ondan geldiğini söyledi eve geldik bi kaç gün sonra kıymalı bi yemek yaptım çok az yedim kızım pembe mukuslu kaka yaptı ertesi sabahta sarı yeşile çalan bir renkte kustu genel durumu iyi olduğu için ne bir tahlil ne bir bişey yaptılar sadece protein alerjisi olduğunu süt ürünleri tüketmemi et ve katı yağ tüketmemi üç dört hafta sonra kakanın da kusmanın da düzeleceğini söylediler bu arada ben kanada da yaşıyorum burada prosedür böyleymiş sadece anne sütüyle beslendiği için kızım biley yapmadan bizi eve yolluyorlar bu arada kızım yeni dört aylık oldu başına böyle bir durum gelen var mı yada duyan içim rahat değil ama 4 ayrı doktor gördü dördü de alerjiden kaynaklı olduğunu söyledi cvplarınızı bekliyorum 🙏🙏😔😔
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117494 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Palavra…. Demekki, oralarda bile boyle CAHIL doktorlar olabiliyor.. Kilosuna bakin…. EGER, kilo fazlasi varsa; KESINLIKLE cok yemesine baglidir.. Beslenme aralarini acin, o kaka manzarasi hemen duzelecektir.. "-Soya proteini allerjisi" lafini da iyi uydurmus!!!! Enteresan olan nedir biliyormusunuz? EGER o diyeti uygularsaniz, otamatikman, kotu beslendiginiz icin, sutunuz azalacak, bebek daha az yemege baslayacak ve kaka duzelecek.. Ondan sonra da; hadiseyi dogru teshis etmisler gibi salakca bir sonuca varacaklar.. SAKIN hicbir sekilde diyet yapmayin, meme aralarini acin, yeterli olur.. SAKIN meme verme konusunda israrci olmayin.. Oradaki doktorlar, bizdekilerden daha medeni ve zeki olduklarindan, bunu onlara anlatirsaniz, hemen anlayacaklarini goreceksiniz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Kas 2018 Saat 19:32 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|