Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yetişkin göz kapağında şişlik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yetişkin göz kapağında şişlik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
GENCO Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 18
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı GENCO Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yetişkin göz kapağında şişlik
    Gönderim Zamanı: 24 Nis 2024 Saat 13:24
Merhaba hocam nasılsınız?
Kendim için sormak istiyorum. 48 yaş erkek.
 Pazar akşamı sol gözümde batma hissi belirmeye başladı. Pazartesi hafif kizariklikla işe gittim, salı günü ise gözde capaklanma ve sislikle uyandım. Devlet hastanesi aciline gittim ve bana mikrop kaptıgim söylendi.tobraset ve suni göz yaşı damla yazıldı. Bu sabah Çarşamba günü çapak ve şişlik artınca bı özel hastane göz Dr u uzmana başvurdum. İnceleyip arpacık olduğunu söyledi ve moxidexa 5 mg damla yazıp sıcak kompresle içerdeki iltihaplı şişliği eritmeni tavsiye etti. 
Kullanmadan önce size de danışmak istedim. Bahsedilen ilaç yerine sarmısak ucunu kesip sıvısını dokundurmak yeterli olacak mıdır, sivilce gibi belirgin üç çıkmamış ve şişlik göz kapağının içe doğru başlayan yerinde. 
Şimdiden teşekkürler. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118343
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nis 2024 Saat 17:55
EGER, hakikaten "Arpacik" ise, tek basina sarimsak yeterlidir.
Yukarı Dön
GENCO Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı GENCO Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2024 Saat 13:02
https://hizliresim.com/px69g0f

Hocam tekrar selamlar. Bu sabah göz kapağınin tam göze yakın yerinde uç veren şişlik kaybolmuştu. Dün birkaç defa sarmısak kesip dokundurmuştum. Şu an üst göz kapağı koyu kırmızı renk ve aşırı şiş durumda
Foto eklemeye çalıştım. Şişliği indirmek için sıcak veya soğuk kompres yapmaya veya tobraset veya moxidexa kullanmama gerek var mı? Tekrar teşekkürler.  
Yukarı Dön
GENCO Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı GENCO Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2024 Saat 13:04

https://hizliresim.com/7jdb77p
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118343
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2024 Saat 16:44
Elinizdeki antibiyotikli goz damlasini  kullanin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.