|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ara 2016 Saat 19:16 |
hocam merhaba...kızım 3,5 yaşında 15,5 kilo ve 105 cm. boğazı fotodakş gbi..ayrıca bir dilinin resmini çekemedim. ağızda koku ve ateş yok..hastalığının bu 3. günü..ilk gün ateşi çıktı..bir şey yapmadım ateşi için..bir kaç saat sonra düştü..ama şuan balgamı var ve boğazdan dolu dolu konuşuyor..farkındayım boğazının ağrıdığının farkındayım...ama doktor korkusu yüzünden bana söylemiyor...yeme içme normal sayılır...15 gün önce yine boğazı bu şekilde ve dolu dolu konuşuyordu..iyileşti..şimdi yine tekrarladı
Düzenleyen leyli - 27 Ara 2016 Saat 19:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor... Kesinlikle Antibiyotik gerekmez.. Agri oluyorsa, Tantum Verde Sprey sikin. Grip icinde; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix'e devam edin.
|
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sağ olun hocam...hocam balgam iyice arttı...limon bal maalesef asla yediremiyoruz..sprey de asla sıktırmıyor.teklif bile ettiğimizde ağlama krizine giriyor.şimdi de sesi kısıldı...bağıran çağıran bir çocuk da değil..neden oldu acaba..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi viruslar yapabiliyor. Sicak buhar iyi gelir. Ilaclar icin ikna etmeye calisin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|