|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
nukusev ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Tem 2014 Saat 17:56 |
Hocam öncelikle hoşgeldiniz 3 yaşındaki oğlumda yine ciban cikti hocam maalesef.. En Son mart ayında 3 tane yine bacagında cikmişti..antibiyotik ve batticon vermiştiniz .tekrar onlaramı başlamam gerekiyor..antibiyotiksiz geçmezmi hocam :( neden tekrararlayip duruyor anlamadım..sizce nedendir? Teşekkürler ![]() |
|
![]() |
|
nukusev ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam benide bilgilendirir misiniz lütfen :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O iltihabi, temiz bir igne ile delip, bosaltin. Ustune Batticon surun. Antibiyotik gerekmez.
|
|
![]() |
|
Cok saolun hocam...peki 2 defadır tekrarlamasının nedeni nedir acaba? vücudumu yapıyor yoksa yedikleriyle alakali olabilirmi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Elbiselerinde veya temas ettigi Ev esyalarinda hala mikrop oldugunu gosterir..
|
|
![]() |
|
Hocam cok uzattım farkındayım ama ütülemeden hiç bir elbisesini giydirmiyorum..cok sık yıkıyorum..şöyleki önce sinek yada böcek isirmiş gibi oluyor hafif kaşıyor 2 gün sonra böle çiban gibi oluyor.başta bişey ısırmış Die müdahale etmiyorum..sonra bi bakıyorum çiban olmuş
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Merak etmeyin, temizlige devam, biraz inatci bir mikroptur. Sadece giysileri degil, oturdugu, degdigi ev esyalarindan bile bulasabiliyor. Bu hale gelmeden, daha ufak bir kizariklik seklinde iken, hemen Batticon surun.
|
|
![]() |
|
Cok tesekkur ederim hocam..peki bu durum bir hastalıgı falan işaret etmiyordur değilmi? bir arkadaşım kan tahlili yaptır belki şekeri vardır dedi.tedirgin oldum..
Saygılarımla
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|