|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
unal ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Oca 2015 Saat 10:40 |
Hocam Merhaba, 21.05.2009 doğumlu anaokuluna giden oğlum burnu
tıkalı öksürük şikayetlerinden dolayı çocuk doktoruna gittik beyaz yoğun geniz akıntısı var kulakları ve ciğerleri
temiz dedi. Ertesi gün okuldan aradılar bizi çocuk çok ağlıyor kulaklarını
tutuyor diye hemen KBB doktoruna gittik kulakları sıvı dolu ve genzinde akıntı
var dedi. Zyrtek, , Nanosex (2 hafta) sudafed (5 gün) kullanın dedi. Kulaklarındaki
sıvı tekrar ettiği için bu normal değil sürekli tekrarlıyor dedi.Bir ay sonraya
başka bir özel merkezde yapılmak üzere basınç testi için randevu yazdı. Ateşi yok. Gözlerinin altı bu aralar çökmüş ve morarmış durumda.Ben sadece zyrtek
ve iliadin ped damla (3 gün) kullandım bir gün ara verdim şuan tekrar iliadin
kullanıyorum. 1-Sık grip oluyor ve kulaktaki sıvı sürekli tekrarlıyor
hocam bu normalmi. 2-Duymasındada bu aralar sorun oluyor bişey söylediğimde
tekrar ettiriyor duyamıyor. 3-İliadin ve serum fiz.yapmama rağmen burun tıkanıklığı
geçmiyor geceleri horluyor. 4-Alttan 2 süt dişi sallanıyordu onlar çıktı şimdi üst süt
dişleri sallanıyor.Ağzında bu aralar pis bir koku oluyor bu diş durumlarıda
ağız kokusu yaparmı hocam. 5-Basınç testi ne işe yarıyor hocam yaptırmam gerekiyormu?? Ne güzel gidiyorduk hocam bu kulak ve dişler bütün
ezberlerimi bozdu.Tekrar bir KBB ciye dahamı götüreyim ne yapacağımı şaşırdım hocam
yardımlarınızı rica ediyorum… |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117847 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Kulak hadiseleri; SADECE, Gripleri takiben olur...Hepsi viraldir, ASLA Antibiyotik gerekmez. Kulak agrisi oldugunda, sadece; Iliadin DAMLA kullanin.
2- Bunlarin hepsi, Grip esnasinda, Oztaki borusunda olusan odem yuzunden oluyor. Eski mailleri hic okumadinizmi???? 3- Siz genede devam edin, Iliadin kullandiktan sonra, Serum fiz damlatirtsaniz, Iliadin etkisi gecer. 4- Yapabilir, ama ilaveten dil ustunde kalin bir pas tabakasida varsa, bir kan sayimi yaptirin; WBC degerine bir bakalim. Eski yazilari okuyun. 5- Basinc testi; her Grip esnasinda bozuk cikar, hastalikli devrede yapilmasi o doktorun sahtekarliginin derecesini gosterir. SAKIN: Zyrtec, Nasonex sprey ve Sudafed surubu KULLANMAYIN, bu ilaclarin biri bile sizin durumunuzu dahada agirlastirir... Buradaki esas gaye; boyle zararli ilaclarla, sizi biktirip, Ameliyata razi etmektir.. Oradan KACIN, sakin verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin. Eski mailleri okuyun... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Oca 2015 Saat 19:20 |
|
![]() |
|
unal ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hergün mailleri, sizin yazarlar bölümündeki yazılarınızı okuyorum hocam. Bu aralar iyileştiremedim bi türlü toparlanamadı çocuk. Okumaya devam ........ Çooookkkk teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Hocam oğlumun kulağındaki sıvı beni çok tedirgin ediyor.
İliadin 3 gün yapıyorum 1 gün ara yine iliadin bu tamam. Fakat anaokuluna giden çocuk ve sürekli grip oluyor
ve her gribinde kulakta sıvı. Bu defa kulaktaki sıvı gidermi ne zaman kontrole
gelelim diyorum KBB doktoruna hemen gitmez uzun sürer 1 ay falan sürer diyor
buda beni tedirgin ediyor. Bu kulaktaki sıvının sık grip olması sebebiyle sürekli
her grip oluşunda kulağındaki sıvı tekrarlaması ve bu kadar uzun süre 1 ay
gitmemesi kulağında bir hasar bırakırmı ve ben bunu yok etmek için ne
yapabilirim.??? Tek başına iliadin yeterlimidir.??Her gün ağlıyor her yerim
ağrıyor okula gitmiycem diye.Neren ağrıyor dediğimde bacaklarım, kulağım
heryerim ağrıyor diyor.Bactrim kullansak bu durumumuza çare olurmu hocam????(Oğlum
21 Mayıs 2009 doğumlu 23 kilo boy 116) Cevabınızı bekliyorum ve teşekkür ediyorum... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117847 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"sivi" lafina kafanizi takmayin.... Kulak'da AGRI, varmi-yokmu, siz ona bakin. Yoksa; Turk KBB doktorlarinin agizina bakarsaniz, " o sivi" hicbir zaman bitmez.. Ta ki, siz bikip, Geniz eti, bademcik ve Tup takma ameliyatlarini yaptirana kadar.
Agri oldugunda; sadece Iliadin kullanin, agri ile beraber; ates oldugunda veya agri uzadiginda, Bactrim ilave edin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Oca 2015 Saat 21:41 |
|
![]() |
|
Bir anne olarak yüreğim rahatladı. Çok teşekkür ederim...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|