|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
last ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ara 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şub 2016 Saat 11:50 |
Merhaba Hocam
Kızımız 4.5 yaşında. Pazar akşama doğru kusmaya başladı. 4-5 saat boyunca devam etti. Su içiyor kusuyordu 4-5 dakka sonra. 4-5 saat sonra uyudu. Sabah ateşi artmaya başladı ve akşama doğru 39,5 a çıktı. O günden beri ateş 38-40 arasında değişiyor. Kusma ondan sonra sadece Salı akşamı oldu bir kere. Bugün perşembe sabahı ve ateşi 38,2 şu anda. Gece 40,1 i gördük. (ölçümleri kulaktan yapıyoruz ) Gece ağızdan kötü koku geliyordu ama dilde pas yok. Sabah koku da yoktu pek. Hapşırmaya başladı sık sık bugün. Böyle ateşlenme ekimden bu yana 4-5 kez oldu. Daha önce de bu konudan yazıyordum size. Orda en son hasta olduğunda gece düşüyor gündüz artıyordu. Şimdi ise gece uyurken artıyor, gündüz düşüyor. Yine mi girp oldu? Bu kadar sık neden olur? Engellemek için ne yapabiliriz. Meyve yemiyor ama salata, çorba, balık, yoğurt ve pilav en çok sevip yedikleri. Boğaz ve dil resimlerini ekliyorum hocam. Teşekkürler. Saygılarımla, ![]() ![]() Düzenleyen last - 25 Şub 2016 Saat 15:09 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesin olan; Antibiyotiklik bir durumu yok... Grip olabilir, Domuz Gribi olabilir veya yedigi bir gidadan mikrop kapmis olabilir. Netice bu uc durumda da; hicbir sey yapilmaz, ilac/antibiyotik verilmez. Takip edin, farkli bir durum olursa konusuruz. Okumaya devam..
|
|
![]() |
|
last ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ara 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler Hocam.
Okuyoruz, herkese okumalarını tavsiye ediyoruz. Hatta psikoloji ve psikiyatri ile ilgili de çok okuyorum.
Etrafımda atipik psikoz diye tanı yapılan bir kaç tane hasta olduğundan onla ilgili de çok okuyorum. Herkese de okuduklarımdan çıkan sonuçlarla ilgili bilgilerimi anlatıyorum. Okuduğum sizin ya da başka yazıları internetten paylaşıyorum arkadaşlarla. Artık doktora değil sana gelelim diye dalga geçiyorlar hocam :D Düzenleyen last - 26 Şub 2016 Saat 09:58 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yine bir hafta kadar sürdü ateş ve ilaç kullanmadan geçti.
Ekimden bu yana bu 4. oldu 39 ve üstü 5-6 günden fazla süren ateş. Biri 10 gün sürmüştü. Bir arkadaşım geldi. Babası için kalp doktoruna gittiğinde benden bahsetmiş 1 ay önce. Ateşi genelde düşürmüyorlar diye. Doktor da demiş ki, uzun süreli yüksek ateş olursa kalbi zorluyormuş. Bu ateş iltihabik bir durumdansa (boğaz iltihabı vs) kalp kapakcıklarına zarar veriyormuş. Doğruluk payı var mı hocam? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Palavra.. Hicbir Mikrobiyoloji bilgisi olmayan, bir zir-cahil.. Aptal; daha Kalp Romatizmasinin olus mekanizmasindan bile haberi yok. Siz Turk doktorlarina bos verin... Onlar 35 sene gecti, hala niye vucutta ates olur, nasil olur, onu bile ogrenemediler. Ates ile ilgili makale ve mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|