Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yine tonsilit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyine tonsilit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118660
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2010 Saat 10:15
Eğer döküntüler ateş düştükten sonra oldu ise, kesinlikle 6. Hastalık.. Zaten IgA ve IgE nin bu kadar yüksek olması bağışıklığının çok iyi çalıştığını gösterir...Doktorun söylediğinin tam tersi, Bağışıklığı çok yüksek, vücut gerekli tepkiyi gösteriyor, Hgb. 12.2 g/dl. Hemoglobin değeri ile hangi anemiden bahsediyor anlaşılır gibi değil... 18 aylık çocuklarda normal HGB değerleri; 9-14g/dl. dir... Rapordaki "referans aralığı" erişkinler içindir.. Hiçbir ilacı vermeyin, çocuk zaten iyileşti.. Birde 7 tane iğne veriyor... Sanki kontrole gittiniz diye ceza kesiyor...
Yukarı Dön
toprakipek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 183
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2010 Saat 10:57
Hocam Ateş hala devam ediyor.Dili de pamukçuk sadece emiyor birde acıyoo diyor.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2010 Saat 11:05
Antibiyotikleri kesin...
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2010 Saat 11:11
Ben hiç ilaç vermedimki kadir bey kan sayımından sonra durumunu size yazdım ve siz ne derseniz onu yapmak için bekliyorum.hala ateşi var.deri döküntüleride 6. hastalık gibi belirgin değil deri altında soluk kırmızı mor lekeler şeklinde şuan gördüğüm ağzı yara bademcikleri sorunlu ve ateşi var ateş düşüyor 1 gün arayla geri çıkıyor.ne ateş düşürücü nede başka ilaç kullanmadım 1 hafta ooldu neredeyse.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2010 Saat 11:29
Lkeler "mor" ise, mühim olabilir mutlaka bugün tekrar gösterin.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2010 Saat 11:32
doktor onları alerji gibi değerlendirdi.zyrtec verdi iri mor lekeler değil iğne ucu kadar hani lekeler kaybolurken solarya öyle.Hafif bir antibiyotik kullanırsınız ateş düşmezse demiştiniz.önerirseniz alalım ve artık tedaviye başlayalım çünkü ateş hala devam ediyor.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2010 Saat 12:41
Döküntüden sonra ateşin devam etmesi, 6. Hastalığın aleyhinde.. Augmentin 400 BID 2x1 ölçek başlayın..
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2010 Saat 01:16
Hocam Ateş o gün öğleden sonra düştü ve bir daha çıkmadı bende antibiyotiği almadım.Boğazı kızarık ,dilinin üstü öyle yanmış gibi ve yer yer beyaz (pamukçuk) onun için hiç birşey yapmadım.Ama şimdi bütün vücudu alerjik döküntülerle doldu bilhassa bacakları zyrtec şurup 1x1 başladım bu gün 2. gün ama bi değişiklik yok oğlum da da bazı gıdalarda olur. ilaç içer içmez geçer.Yapabileceğim başka bir şey varmı ?
bu yaraların alerji olduğundan eminim çünkü eşimin neredeyse ailesinin yarısında aynısından oluyor. (çeşitli büyüklükte kabarık kırmızı ortasında göz varmış gibi lekeler)...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.