|
Yüksek ateş ve hızlı nefes |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ozn35 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2023 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bun teslerden 1 ay önce eğitim araştırma ref değerlerine göre kanı 10.3 kanı hrp düşük hocam 12 gormedik eğitim araştırma da 10 üstünü görmedik Akdeniz üniversitesinde 11 çıkıyor bir tek
|
|
![]() |
|
ozn35 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2023 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ah hocam 2 yaşlarında sizi takip edip busefer antibiyotik baslamiycam dedim çok içiyor çünkü havale geçirdi zarure oldu bakın doğdugundan beri 3 ay emdi zaten alerji dendi özel mamalar vs sütüm kaçtı yani bu zamana kadar olmadık test kalmadı Akdeniz ateşi çölyak aklınıza ne gelirse ana testi çocuk romatoloji de pozitif çıktı ama hoca düşük pozitif tek başına anlamı yok dedi hiç bir fiziksel bulgu olmadığı içinde kelebek hastalıgindan şüphelendikleri için oda yok dendi şimdi saç dökülmesi başladı yani bilmiyorum evimizde huzur kalmadı çocuk sürekli hasta ne yapacak şaşırdık ne test lazımsa lütfen yardımcı olun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120740 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizi: "Tip tepiyor", farkinda degilsiniz! Bu doktorlara HIC gitmese idiniz, cocugunuz bu kadar sik hastalanmazdi.
Yazilarimi okuyun. Tahlillere cok kafanizi takmayin. Antibiyotik gereken durumlarda: Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan Pas tabakasi olur. SAKIN bu 3 araz bir arada degil ise, antibiyotik baslamayin!!! SAKIN: CortAir, Flixotide, Nasocort, Nasonex gibi kortizonlu spreyleri kullanmayin. Yazilarimi okuyun. Sabit Forum kismindan: 1- "Tesekkur ve 1 senelik tecrube" 2- "Sahtekarligin 3 Safhasi". Yazarlar kismindan da makalelerimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|