|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlem13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nis 2015 Saat 23:59 |
Kızım beş yasında.dun aksama ddoğru 38 derece ateşle başladı geç saatlerde ateşi 40 çıktı.sabana kadar yuksek seviyede devam etti.sabah kuştu ve sonrasında ateşi 39.4 kere dustu. Gün içinde 39.. 38.9 civarinda gidip geldi.Bir daha kurmadi. Şuan da ateşi 39.7...40 arası değişiyor. FKat bu kadar ateşe rağmen üstünü acmamaiza izin vermiyor. Çok usudugunu söylüyor.gün içinde sık olmasa da sanki yogunbalgam varmis gibi kotu oksurdu.burnunu çekti sadece gün içinde.biz bu kadar ateşe rağmen bu kadar usumesine karşın neyapacgimizi şaşırdık.şuana kadar dilinde pas lekesinede rastlamadık kadir bey.çok teşekkürler... |
|
![]() |
|
ozlem13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Az önce benim yazdığım şikayetlere çok benzeyen bir iletiyi okudum.üstünü sarabilirsiniz demişsiniz.içim rahatladı. umarım yaz tatilinizde sizinle görüşme fırsatımiz olur.iyi ki varsınız ...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen oyle.. Bir evvelki maili de okuyun. Griplerin en iyi ilaci; vucut isinizin yukseltilmesidir.
SAKIN: Ates dusurucu kullanmayin... Insanlarda; Ic isi cok yukseldiginde, ayni soguga maruz kalmis kimse gibi "USUME" hissi olur. Zira, vucut derecesi; ic isi ile dis isinin farkina gore calisir. Turk doktorlari, bu konulari hic bilmezler, bosuna onlari muhatap bile almayin. Bu konu; artik 40 seneden beri,Turk Tip fakuletelerinde okutulmayan; "Fizyopatoloji" dersinin en onemli konusudur. |
|
![]() |
|
Semi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Özür dileyerek araya giriyorum...
Dr bey Benim oglum 25 aylik.ateslendiginde 40-40,7 kadar cikiyor. Cocugun durumuna bakarak atesi düsürmüyorum. Fakat son iki defa, gece birden ( Ates 40,7) kustu, kakasini yapti.. Bunlarda atese bagli oldugunu okudum. Fakat böyle bir durumda atesdüsürücü vermelimiyim? Kusma dan sonra rahat uyudu, sabah atesi düsmüstü.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vucut, kendi kendine cok daha rahat bir sekilde dengesini bulur. Siz karismayin...
Cok sart olmadikca, atesi DUSURMEYIN.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|