Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yuksek ates
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyuksek ates

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ozlem13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 310
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlem13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: yuksek ates
    Gönderim Zamanı: 19 Nis 2015 Saat 23:59
  • Merhaba Kadir bey
Kızım beş yasında.dun aksama ddoğru 38 derece ateşle başladı geç saatlerde ateşi 40 çıktı.sabana kadar yuksek seviyede devam etti.sabah kuştu ve sonrasında ateşi 39.4 kere dustu. Gün içinde 39.. 38.9 civarinda gidip geldi.Bir daha kurmadi. Şuan da ateşi 39.7...40 arası değişiyor. FKat bu kadar ateşe rağmen üstünü acmamaiza izin vermiyor. Çok usudugunu söylüyor.gün içinde sık olmasa da sanki yogunbalgam varmis gibi kotu oksurdu.burnunu çekti sadece gün içinde.biz bu kadar ateşe rağmen bu kadar usumesine karşın neyapacgimizi şaşırdık.şuana kadar dilinde pas lekesinede rastlamadık kadir bey.çok teşekkürler...
Yukarı Dön
ozlem13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 310
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlem13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2015 Saat 00:41
Az önce benim yazdığım şikayetlere çok benzeyen bir iletiyi okudum.üstünü sarabilirsiniz demişsiniz.içim rahatladı. umarım yaz tatilinizde sizinle görüşme fırsatımiz olur.iyi ki varsınız ...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119282
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2015 Saat 02:07
Aynen oyle.. Bir evvelki maili de okuyun. Griplerin en iyi ilaci; vucut isinizin yukseltilmesidir.
SAKIN: Ates dusurucu kullanmayin...

Insanlarda; Ic isi cok yukseldiginde, ayni soguga maruz kalmis kimse gibi "USUME" hissi olur. Zira, vucut derecesi; ic isi ile dis isinin farkina gore calisir. Turk doktorlari, bu konulari hic bilmezler, bosuna onlari muhatap bile almayin. Bu konu; artik 40 seneden beri,Turk Tip fakuletelerinde okutulmayan; "Fizyopatoloji" dersinin en onemli konusudur.
Yukarı Dön
Semi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 36
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Semi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2015 Saat 00:55
Özür dileyerek araya giriyorum...
Dr bey Benim oglum 25 aylik.ateslendiginde 40-40,7 kadar cikiyor.
Cocugun durumuna bakarak atesi düsürmüyorum.
Fakat son iki defa, gece birden ( Ates 40,7) kustu, kakasini yapti..
Bunlarda atese bagli oldugunu okudum.
Fakat böyle bir durumda atesdüsürücü vermelimiyim?
Kusma dan sonra rahat uyudu, sabah atesi düsmüstü..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119282
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2015 Saat 02:33
Vucut, kendi kendine cok daha rahat bir sekilde dengesini bulur. Siz karismayin...
Cok sart olmadikca, atesi DUSURMEYIN..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.