|
YÜKSEK ATEŞ |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
EMINE
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: YÜKSEK ATEŞGönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 17:33 |
|
Hocam merhaba, Salı günü 40 derece ateş halsizlikle doktora gittik.domuz
gribi yaygın dedi. Ibufen verdi ilaç almadım.Bol su bol meyve dedi.Yogun
öksürük ve düşmeyen ateş.39-40 arası.bal-limon zencefil veriyorum ancak
öksürmekten ve ateşten istahlarıda yok.öksürük balgamlı.gözlerini beyaz kısmı
kanlanıyor arada,ateşleri 38 olunca biraz hareketleniyorlar sonra yine ateş çıkıyor.gece öksürükten uyuyamıyıyorlar.bu süreçte sadece 1 defa calpol verdim.kızımda burun
akıntısı var. 10 gün önce de ishal oldular .yemek yiyemediler.size
danımıştım mikroplu gıda tüketimleri olduğunu söylemiştiniz. Sormak istediğim: 1-öksürmekten bitap düştüler rahatlatıcı bi ilaç öneriniz
var mı (kızmayın hocam öksürük ve ateş için dediğinizi biliyorum) 2-hiç takviye vitamin vermedim bagışıklık sistemleri için öneriniz var mı,çok
zayıfladılar(yemek yemeleriçok zor ) 3-d vitamini de vermedim hocam hangi oranda ve ne vereyim Danışmak istedim.çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 19:57 |
|
Kusma-ishal + Grip arazlari varsa: Domuz Gribi teshisi dogrudur.. (HAYRET!!! Grip diyen bir Turk doktoru!!)
Hicbir ilaci kullanmayin, ates bile dusurmeyin. Hic vermedi iseniz, HER SENE; senede 1 defa 1 ampul Dvit3 icirin. Hatta ailecek alin. Oksuruk icin; sicak buhar uygulayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Ara 2021 Saat 20:01 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|