Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
yunahu
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 564
|
Gönderim Zamanı: 05 Kas 2010 Saat 20:47 |
bizde de izinli kanal yumurcak tv her çizgi film kanalını izlettirmiyorum ki yumurcak kanalınında bi süresi var o süre içinde 3 veya 4 pragram izliyo sonra kapatıyorum, geçen sene yumurcakta bile olan her çizgi filmi izletirmiyodum bu sene yelpaze genişledi
|
|
 |
Ayşegül
Moderatör
Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))
Puanlar: 5248
|
Gönderim Zamanı: 05 Kas 2010 Saat 20:54 |
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
|
 |
bertobat
Altın Üye
Puanlar: 2358
|
Gönderim Zamanı: 05 Kas 2010 Saat 20:58 |
aslında bu istatistik çocuklarımızın ne kadar tv izlediğini de gösteriyor..........maalesef aşırı yoğunluktan bunalan anneler tvyi bakıcı olarak kullaıyorlar.helede en zorlu anlarda cayu başladığı zaman.....oh be kayu başladı biraz nefes alayım dediğini duyar gibi oluyorum.........yumurcak tvnin eğitimsel yönünü çok fazla göremedim.. lüliyi izleyen çocuklar sayı saymayı renkleri şekilleri ayırt edebilirken........dora ve koş diego koş izleyenlerin dilsel gelişimlerinin arttığı görülürken kayu izleyen çocukların neyi geliştirdiklerini anlayamadım...........baba sürekli iş yapar.....anne çoğu zaman oturur..........kayu hep fikir adamı ve lider..........acaba türk gelenek ve göreneklerini ne kadar yansıtıyo............ama genede kayu izlemeye devam...........
|
kinCi diiLim Ama Unutmam!..
şevkat qöSteriRim Ama ŞıMarTmaM.. !
Ciddiye aLıRıM ama KAPILMAM!..
DALGA GEÇERİM AMA KIRMAM..!
Huzur Veririm Ama Söz vermem!!
|
 |
Kevser
Moderatör
Mersin benden sorulur:)))))
Puanlar: 5354
|
Gönderim Zamanı: 05 Kas 2010 Saat 21:33 |
Malesef ben de bıktım bu yumurcak tv den  sabahtan akşama kadar açık, nefret eder oldum, midem bulanıyo artık şu çizgi filmlerden Buna kesin bir çözüm bulabilen var mı acaba? günün çok kısıtlı saatlerinde kapatıp beraber oyun oynuyoruz, sonrasında hemen açıyo tv yi... Tv ye bakmasını sevmiyorum tamam ama... yumurcak tv nin eğitimsel yönünü tamamen yabana atmamak gerek. cartoon network kanalı olsa neyse, orda sadece savaş filmleri ve ne idüğü belirsiz şekillerden oluşmuş karakterler var... bu arada lüli, dora, diego bizde yok, onlar d-smartta var galiba. elimizde olanlardan en iyisiyle yetinecez başka çare yok
|
 |
Gülsen
Moderatör
Yazıldığı gibi okunur:)
Puanlar: 8280
|
Gönderim Zamanı: 05 Kas 2010 Saat 21:47 |
dora diji deydi diago luli falan ama kanalı kapandı şimdi cnbs de var cumartesi pazar sabahları dora ve diego diji de playhouse kanalıda eğitici tabi tv kaalı ne kadar eğitici olabilirse
|
|
 |
bertobat
Altın Üye
Puanlar: 2358
|
Gönderim Zamanı: 06 Kas 2010 Saat 19:37 |
ayrıca dijitürkte yer alan baby tvlerde güzel............trt4 çocuk kanalınında bazı programlarıda eğitici.........
|
kinCi diiLim Ama Unutmam!..
şevkat qöSteriRim Ama ŞıMarTmaM.. !
Ciddiye aLıRıM ama KAPILMAM!..
DALGA GEÇERİM AMA KIRMAM..!
Huzur Veririm Ama Söz vermem!!
|
 |
Beyza
Moderatör
Puanlar: 5691
|
Gönderim Zamanı: 06 Kas 2010 Saat 20:19 |
Cocuklarimizin tam bir caillou bagimlisi olmasi dogru .Ama ben Caillounun ögretici oldugunuda düsünüyorum.Caillou ailesiyle ve arkadaslariyla iyi anlasan bir cocuk.Ben kendi adima söyleyiyim benim kizim bazi seyleri cailloudan kapiyor ve uyguluyor.Cokta memnunum bu durumdan
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
 |
*sincap*
Katılımcı Üye
Puanlar: 245
|
Gönderim Zamanı: 07 Kas 2010 Saat 15:50 |
benim kızımda hep kayu yu örnek alıyor . sosyallik anlamında ve kayunun ailesi çocuk psikologları tarafından hazırlanıyormuş. sağlıklı ebeveyn davranışlarını sergiliyormuş.
yani kayu yu çocuklarla beraber bizimde izlememiz gerekiyor :)))
|
|
 |