|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hulya125 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2014 Saat 10:08 |
kızım 6 ayı doldurdu. işe başladıgım için ek gıdaya bıraz erken geçtık. bugun de kahvaltıya çay kaşığının ucu kadar yumurta sarısı koydum. ondanmı nedendır ağzının cevresı ve yanakları kırmızı benek benek olmustu. tabı ben bunu işten gelince ogleden sonra farkeettım. bu sabahta bıraz azalmış gıbıydı. farklı olarak bı yumurta verdık. bırde bızim tavuklarımız var. kendı yumurtamızdan verdim. bunun da bı etkısı olabılırmı? yumurta vermedım bugun bekleyıp tekrar mı denemelı?
|
|
![]() |
|
hulya125 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bıde hocam 3 yaşındakı kızımı kreşe gonderıcem. daha başlamadı okul sütü içsinmi içmesinmi dıye arayıp sordular. karar veremedım. kendı sütünü ben hergun koysam bıle dıger içenlere özenip ondan ısteyebılır dıye içsin dedım. malum bı zamanlar olay olmustu bu sütler?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yumurta; 6 aydan sonar baslanir ve ilk olarak kati yumurtanin sarisi ile baslanir. Ilk gun "tavla zari" kadar verilir ve hergun misli ile arttirilarak, 1 hafta icinde tam yumurta sarisina gecilir. Yumurta aki ve rafadan yumurta; 9 aydan sonra.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|