|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
selege
Katılımcı Üye
Konu: Yüzde kızarıklıkGönderim Zamanı: 11 Eki 2013 Saat 15:50 |
|
iyi günler kadir bey dilerim iyisinizdir. 7 aylık oğlumun yanaklarında kızarıklar vardı burdaki dr egzema demişti.Ancak siz ultralan pomad sürmemi söylemiştiniz 5 gün sürdüm geçmişti.Bir kaç gündür sürmüyordum tekrar kızarmaya ve kurumaya başladı bebeğimin cildi çok kuru;tekrar sürmeye devam edeyim mi? Belli bir kullanma süresi varmı? Saygılar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Gönderim Zamanı: 11 Eki 2013 Saat 19:30 |
|
Bir resmini gonderebilirmisiniz? Bu arada, oglunuzu; sicak tutup,terletmiyorsunuz degilmi? Ilaci tekrar kullanmanizda bir mahsur yok.. Fluoro-kortizon oldugunda, ciltten emilip sistemik etki yapmaz..
|
|
![]() |
|
selege
Katılımcı Üye
Gönderim Zamanı: 12 Eki 2013 Saat 16:35 |
|
tesekkur ederim kadir bey terlemiyor ancak usumesin diye sicak tutuyordum,resim yuklemeyi bilmiyorum admin yardimci olurmusun? Saygilar
|
|
![]() |
|
Gamze
Kıdemli Moderatör
Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
Gönderim Zamanı: 17 Eki 2013 Saat 19:02 |
Aşağıdaki link size yardımcı olacaktır, geçmiş olsun.. Eğer yine yapamazsanız aşağıda yazanları uygulayın yardımcı olurum... http://www.hizliresim.com/ sitesine girin "dosya seç" kısmına tıklayın bilgisayarınızdan hangi fotoyu yükleyecekseniz seçin ve "şimdi yükle" ye tıklayın. "doğrudan erişim" kısmında yazan yeri buraya kopyalayın ben gerisini yaparım
![]() |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|