|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
yavrumfundam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() Gönderim Zamanı: 19 Kas 2013 Saat 03:41 |
Hocam merhaba
24 günlük kiz bebeğim, dunden beri alni, burnun göz hizasi ve gözleri, dudak alti ve üst kisminda hafif bir renk değişikliği mor bir renk var. Gözleri yanaklari ve burnunun ucunda yok.uyurken renk hafif ama uyanikken bu renge birde kirmizilik eklenince koyulasiyor gibi. Doğum kilosu 2970 idi bir hafta sonra tartildiginda 3220 olmuştu. Kilo alimi devam ediyor ama suan bilemiyorum kilosunu. Sadece emiyor hocam. Nefes alip vermesinde sorun yok. Burnunda rahat nefes aliyor uyurken. Zorlanma yada hırıltılı yok. Hocam cahilligime verin aklima hemen kalp geldi Allah korusun böyle bir durum olabilirmi? Neyin nesi hocam bu durum?
|
|
![]() |
|
yavrumfundam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() |
Hocam birde yüzüne msj yapinca renk duzeliyor bir iki dakika sonra yine mor reng geliyor.
Devit dışında göz capaklanmasi için önerdiğiniz serum fiz.ve tobrased damlayi kullaniyoruz bunlar disinda kullandığımız bir ilaç yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118693 |
![]() |
Gormeden bir sey soylemem zor, bir doktora gosterin veya bir kac resim gonderin.
|
|
![]() |
|
![]() |
Resim ekleyemedim bir türlü olmadi. Nasil yukleyebilirim?
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() |
Foto yüklemek için aşağıdaki link size yardımcı olacaktır..
Eğer yine yapamazsanız; http://www.hizliresim.com/ sitesine girin "dosya seç" kısmına tıklayın bilgisayarınızdan hangi fotoyu yükleyecekseniz seçin ve "şimdi yükle" ye tıklayın. "doğrudan erişim" kısmında yazan linki kopyalayın düzenleme ile geri kalan işlemi ben yaparım, geçmiş olsun...
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() Düzenleyen Gamze - 19 Kas 2013 Saat 22:28 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118693 |
![]() |
Asiri sicak tuttugunuzdan (hatta ; "pisirmeye tesebbus" demek daha dogru olur), olusan bir gorunum. Her gun banyo yaptirin, giyimi sizin ustunuzdekiler kadar olsun,elinizi basina surdugunuzde, basi terli olmasin.
|
|
![]() |
|
![]() |
Teşekkür ederim hocam
Hiç sıcak dan olacağını düşünmedim hatta sceba Üşüyorda ondan mi morluk oluşuyor u düşündüm. Yanakları ve burnunun ucu buz gibi oluyor, daha dikkatli olurum artik. Tekrar teşekkür ederim hocam. Allah razi olsun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|