Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Zaditen
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Zaditen

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Deryaydn Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 341
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Deryaydn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Zaditen
    Gönderim Zamanı: 02 Kas 2023 Saat 19:47
Hocam arkadaşımın oğlu için soruyorum. Hırıltı, sık gribal enfeksiyon ve atopik bir cildi olduğu için (bir de 3 kez üst üste bronşit olduğu için) çocuk doktoru alerjiye yönlendirmiş. Orada da zaditen vermişler. Çocuk zayıfmış kg almış iştahı açılmış bir de uykuları düzelmiş geniz akıntısı burun akıntısu azalmış. Doktora ne kafar süre kullanacağız demiş kış boyu cevabınu almış. Gereksiz yere fazla kullanmış olmaz mıyız demiş alerjisi olmayana bu ilaç verildiğinde ne iştah açar ne uyku yapar. Etkisiz kalır, sizin alerjik durumunuz var kullanmanız lazım demiş. Deri testimde alerji çıkmamış bu arada
Yukarı Dön
Deryaydn Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 341
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Deryaydn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2023 Saat 19:49
İyi geldi daha az nezle grip oluyor sanki dedi ama ben sizin yazılarınızı gösterdim. Gerçekten alerji olma durumu olabilir mi bıraksın mı
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117207
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2023 Saat 01:23
Bu mevsimde NE allerjisi olacak? hangi bitki cicek aciyorsa, etrfa polen saliyor?
Yerseniz. 
Allerji ilaclarinin tamami normal sahislarda bile istah ACAR! 
Yukarı Dön
mekselina Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 259
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mekselina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2023 Saat 08:27
Hocam bu durum bızdede var uzun zamandır hastayız açıkcası kızmayın dıye yazmıyorum da bayadır malum eskı uyeyım 🙈 dedıgınız herseyı uyguladım bu yıl doktora da hıc gıtmedık evde bundan vardı denedım oksuruk gectı gıttı devam etsemmı etmesem mı bılemedım nıhayetınde ılac olduğu ıcın zararları benıde endıselendırıyor her grıp sonrası sıddetlı geçmeyen öksürüğümüz oluyor sonra üstüne yenısı ekleniyor tekrar sar başa 1. Sınıf olunca okulada gönderememe durumum olamıyor malum😕 artık zaten antıbıyptıklık durumu anlamış durumdayım zaten cocuk bellı edıyor ama oksuruk cok yoruyor hem bızı hemde çocuğu hatamı yaptım bu ılacı vererek ıçım hıc rahat degıl 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117207
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2023 Saat 18:01
1-2 gun vermenizde bir sakinca YOK. 
Bazen Grip nedeni ile 2-3 hafta oksuruk sonucu, olusan tahrise bagli oksuruk olabiliyor. Bunlara, 2-3 gun 
Zaditen veya basit oksuruk surubu vermenin bir zarari olmaz. 

Yukarı Dön
mekselina Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 259
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mekselina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2023 Saat 21:32
Aynen hocam sayenızde ayırt edebılıyorum artık cok teşekkür ederım 🙏🏻
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.