|
Zaditen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kas 2023 Saat 19:47 |
Hocam arkadaşımın oğlu için soruyorum. Hırıltı, sık gribal enfeksiyon ve atopik bir cildi olduğu için (bir de 3 kez üst üste bronşit olduğu için) çocuk doktoru alerjiye yönlendirmiş. Orada da zaditen vermişler. Çocuk zayıfmış kg almış iştahı açılmış bir de uykuları düzelmiş geniz akıntısı burun akıntısu azalmış. Doktora ne kafar süre kullanacağız demiş kış boyu cevabınu almış. Gereksiz yere fazla kullanmış olmaz mıyız demiş alerjisi olmayana bu ilaç verildiğinde ne iştah açar ne uyku yapar. Etkisiz kalır, sizin alerjik durumunuz var kullanmanız lazım demiş. Deri testimde alerji çıkmamış bu arada
|
|
![]() |
|
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi geldi daha az nezle grip oluyor sanki dedi ama ben sizin yazılarınızı gösterdim. Gerçekten alerji olma durumu olabilir mi bıraksın mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu mevsimde NE allerjisi olacak? hangi bitki cicek aciyorsa, etrfa polen saliyor?
Yerseniz. Allerji ilaclarinin tamami normal sahislarda bile istah ACAR!
|
|
![]() |
|
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Hocam bu durum bızdede var uzun zamandır hastayız açıkcası kızmayın dıye yazmıyorum da bayadır malum eskı uyeyım 🙈 dedıgınız herseyı uyguladım bu yıl doktora da hıc gıtmedık evde bundan vardı denedım oksuruk gectı gıttı devam etsemmı etmesem mı bılemedım nıhayetınde ılac olduğu ıcın zararları benıde endıselendırıyor her grıp sonrası sıddetlı geçmeyen öksürüğümüz oluyor sonra üstüne yenısı ekleniyor tekrar sar başa 1. Sınıf olunca okulada gönderememe durumum olamıyor malum😕 artık zaten antıbıyptıklık durumu anlamış durumdayım zaten cocuk bellı edıyor ama oksuruk cok yoruyor hem bızı hemde çocuğu hatamı yaptım bu ılacı vererek ıçım hıc rahat degıl
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1-2 gun vermenizde bir sakinca YOK.
Bazen Grip nedeni ile 2-3 hafta oksuruk sonucu, olusan tahrise bagli oksuruk olabiliyor. Bunlara, 2-3 gun Zaditen veya basit oksuruk surubu vermenin bir zarari olmaz. |
|
![]() |
|
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Aynen hocam sayenızde ayırt edebılıyorum artık cok teşekkür ederım 🙏🏻
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|