|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasasinben ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yasasinben
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Oca 2018 Saat 00:38 |
Hocam merhaba 5 yasindaki kizimi bir haftadir dusmeyen atesi sebebiyle bugun acile getirdim. Degerleri soyle; monosit:11.4, lenfosit:3,51 monosit:1.05, trombosit:268, crp: 95,5, sedimentasyon: 72 cikti. Zaturre oldugu soylendi ve iki antiboyituk birlikte kullanmamiz icin recete yazildi. Siz ne dusunuyorsunuz hocam?
|
|
![]() |
|
Yasasinben ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yasasinben
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir hocam Bu arada solunum dakikada 25 simdi saydim. akciger filminde bir tarafi hafif bulanik gorundu, crp ve sedimantasyon cok yuksek ondan zaturre kabul ediyorum kesinlikle dedi doktor. Ancak uykumuzda sorun yok, istahimiz gayet guzel, yani ates disinda bir sorun yok ki ateste maks 39, 5 oldu . Butun zaturre asilarimiz tam...Tahlillerimiz fazlasiyla tok sekilde yapildi. Ben bu agir antibiyotikleri size danismadan kesinlikle alma taraftari degilim, nitekim almadim sizden gelecek olan cevap ile hareket edecegim. Yani bugune kadar bu cocugu sizin mentorlugunuzde buyuttum yine o sekilde yapacagim. Sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hic ALAKASI YOK!! Tamamen popolarindan uydurmuslar... Eskiden her oksurene Astim derlerdi, simdi Zaturre diyorlar.. SAKIN o ahmaklara inanmayin.. Sakin antibiyotik vermeyin.. Monosit degeriniz yuksek!!! Viral bir enfeksiyon olan: Enfeksiyoz Mononukleoz geciriyor, 7-12 gun ates yapabilir.. Antibiyotik alanlarda dokuntu olma ihtimali yuksektir. Sedimantasyon; Tok karnina BAKILMAZ... Ama, o ahmak nereden bilecek!! Veya kasten bilerek yapiyor. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yasasinben
Akcigerde gormus oldugu o bugu neydi acaba? Hatta gosterdi bakin bir tarafi bu halde diye. Bayagi iddialiydi kendisi doktorun, aslinda direkt yatirmam lazim ama hastanede yer yok dedi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz doktormusunuz??? Nereden bileceksiniz, onun ne "bugu" su oldugunu?? Tam bir sahtekar! En basitinden: Rontgen cekilirken, derin nefes aldirip, tutturdunuzmu???
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|