|
Zehirlenme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Esmylmz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 May 2023 Saat 00:18 |
Merhaba Kadir bey. Geçtiğimiz çarşamba günü buzlukta kalan hazır tavuk köfte den yedik. Büyük oğlum fazla yedi. Ben eşim ve diğer oğlum sadece bir tane yedik. Büyük oğlum 2 saat sonra aniden kustu. Benim de mide bulantım başlayınca köfteden olduğunu anladık. Ben ve küçük oğlum da kustuk ama eşim kusmadı. Bir kaç gün ishal oldu ama bugün aşırı bir ishali var karnı ağrıyor hafif midesi bulanıyor. Sizce hala o köfteden mi kaynaklanıyordur?
Şundan dolayı kafam karıştı bu sabah da dolapta açılmış domates konserve den menemen yaptım. Salı günü açmıştım pazar günü kalanı yedik. Tadına bakmadım ama kokusunda ve görüntüsün de bişey yoktu Şuan araştırınca çok korktum. Botilinum zehirlenmesi olabilir mi? Diğer bulgular şuan yok sadece aşırı ishal var. 12 saati geçti. Ne olursa hemen acile gitmeliyiz? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118420 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Botilism" zehirlkenmesi mi?? Köfte domuz etimi idi??
Botilismus da ASLA kusma ve İshal olmaz! Olduğunda: Cift görme, yutma güclüğü, göz kapaklarında düşme, göz hareketlerinde azalma vardır,
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|