Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - zor durumdayım hocam...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumzor durumdayım hocam...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ayşenaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 89
Mesajın Direkt Linki Konu: zor durumdayım hocam...
    Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2010 Saat 09:50
hocam 2,5 yaşındaki kızım 3 hafta kadar önce kreşe başlattık..1-2 gün yarım gün gitti seviyordu...ancak o günden bugüne ağlayarak bırakıyorum onu son 1-2 gündür de ağlamıyor ama boynu bükük beni alcanmı anne diye cok soruyor...içim acıyarak işe geliyorum hocam...bir de babamızda 2 hafta kadar önce uzun süreliğine evden gitti...evde yanlızda kalıyoruz neşesi kalmadı...akşamları aldığımda kaçar gibi cıkıyor kreşten ve ağlamaklı oluyor keyfi hiç yok ve herşeye ağlıyor ta ki yatana kadar...hiç mutllu değil...1-2 kg kadar da vermiş durumda...
sabahları evden cıkarmak giydirmek ikna etmekte kabus gibi....gitmiycem anneanneme götür diye cırpınıyor yavrum....
hocam tek başıma ne yapacağımı bilemiyorum zorlanıyorum...hocam siz deneyimli ve güvendiğimiz doktorumuzsunuz...bu yüzden sizinle hem paylaşmak hem de fikrinizi almak istedim...

sizce kızıma nasıl davranmalıyım??? acaba kreş değiştirsem mutlu olur mu???

Şeker kızım...20.02.2008...
www.aysenazece.blogspot.com
bekleriz...
Yukarı Dön
ayşenaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2010 Saat 11:50
hocam beni de unutmayın nolur...mesajım sonda kaldı :(
bekleriz...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117351
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2010 Saat 13:25
Hiç yumuşamamak en iyisi..Haklısınız çok iç paralayıcı ... ama..yok çaresi. Aynı numaraları ilerde okul çağında  "- okula gitmeyeceğim-" diye de yapabilir... O zaman ne yapacaksınız??. Evde ona daima okulun/yuvanın iyi taraflarını anlatın, arkadaşlarını sorun, onunla konuşun, bu şekilde yuvasını sevecektir...
Yukarı Dön
ayşenaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2010 Saat 13:37
cok ama çok teşekkür ederim hocam...başkası değil de siz söyleyince aklıma yatıyor...içim rahatlıyor...iyi ki varsınız...saygılar
bekleriz...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.