Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

HERKES İŞİNİ SEVSİN!..

Günümüzde işinde mutlu olmayan insanların sayısı hızla artmakta. Bu kişiler çoğu zaman her ne kadar işlerinde mutlu olmasalar da ne yapacaklarını bilmiyorlar.


Ya da hayallerinde bir iş olsa bile nerden ve nasıl başlayacakları hakkında yeterince bilgi sahibi olmadıkları için cesaret edip yola çıkamıyorlar. İşini sevmeyen insan mutsuz uyanıyor, pazartesi sendromu yaşıyor, tatilin son günlerinde depresyona giriyor, çevresine karşı enerjisi düşük ve olumsuz bir davranış sergiliyor. Bu otomatik olarak toplumun mutluluk ve refah seviyesini de etkiliyor. Çünkü işini sevmeden yapan bir kişi işinde çok başarılı bir noktaya da gelmekte zorlanıyor.

İşini Sev (www.isinisev.com), farklı bir iş arayan, kariyer değiştirmek isteyen veya işinde daha iyi bir noktaya gelmek isteyen kişileri, işin tutkulu rol modelleriyle buluşturarak başvuran kişilere hayalindeki işe kavuşması için rehberlik hizmeti sağlayan bir deneyim paylaşım platformu. Çünkü bir işi tanımanın, öğrenmenin, püf noktalarına sahip olmanın en iyi yolu o işi gerçekten severek, tutkuyla ve başarıyla yapan kişilerle görüşmekten geçiyor. Bu sayede kişiler büyük kararlar vermeden, risk almadan hangi meslek kendilerine göre, bu mesleğe sahip olmak için neler yapmak lazım onu öğrenmiş oluyorlar.

İşini Sev’de blog yazarlığından fotoğrafçılığa, otel işletmeciliğinden pilates eğitmenliğine kadar farklı branşlarda rol modeller; videolar aracılığı ile işlerini anlatır ve bu işe başlamak isteyen kişiler için mesleki tüyolar verir. Aynı zamanda; ziyaretçiler rol modellerle canlı video konferans yapıp mentorluk alabilir veya onlarla 1 günü geçirip işi iş üstünde görüp deneyimleyebilir.

İşini Sev 2016 yılında e-tohum’un 2500 proje arasından yatırım yapmayı seçtiği ilk 15 projeden biri oldu. Projenin kurucuları da zamanında işlerini sevmediklerini fark edip “İşimizi severek yaptığımız bir dünya mümkün” sloganı ile yola çıktılar ve herkesin hayali işi olsun diyerek bu platformu kurdular.

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.