Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
MAYA BURÇLARININ AYNASINDA
FATİH KEÇELİOĞLU
Yoga Eğitmeni ve Maya Takvimi Uzmanı
Yazı Boyutu:
Hakikatinizle yüzleşin!

Bıçak, Hakikat Trekanası 13 Nisan- 25 Nisan

Siyah ve keskin obsidiyen taşından yapılma Bıçak etrafımızı sarmış olan örtüleri kesip atar. Yanlış algılamalar, çarpıtmalar, bizi sürekli hipnotize eden medya ve toplumsal koşullamalar, dayatılan korku ve berrak düşünmemizi engelleyen sis, ruhumuzun hakikatini ve gerçek potansiyelimizin üstünü kapatır. Keskin Bıçağın varlığında bunların hiçbiri hayatta kalamaz.
Bu trekananın dersi, korku, belirsizlik veya herhangi bir yanlışlığın sizi dizginlemesine izin vermeden ruhunuzun aynasına çıplak halde bakabilmektir. Yüreğinize, bedeninize ve zihninize dosdoğru bakma cesaretini gösterin; yargısız, kanaatsiz ve karşılaştırmadan. Hakikatinizle yüzleşin ve onu tamamıyla kabul edin.

Bu trekana boyunca dileklerde bulunabilirsiniz. Ancak bu istediğiniz veya ihtiyacınız olduğunu “düşündüğünüz” bir şey olmasın; gerçekten ihtiyaç duyduğunuz şeyleri dileyin. Bu aslında zor bir şey, öyle değil mi? Genellikle dileğiniz gerçekleşene kadar aslında onu hiç istemediğinizi veya hiç gereksinim duymadığınızı anlamazsınız. Bu yüzden, hayatınız süresince giderek etrafınızı kaplayan dumanı ve sisi, yani kendi kişisel duvarınızı kaldırmaya başlayarak gerçekte kim olduğunuzun ve niye var olduğunuzun farkına varmanız gerekir. Bunu yaptığınızda hayatınız netleşir ve yürüdüğünüz yol bir yön ve amaç edinir. Kendi gerçeğinizi aramak kadar büyük bir yolculuk yoktur.

Maya burcunuz Bıçak ise bu trekana sizin için ayrıca önem taşıyor. Kendi potansiyelinizi daha iyi keşfedip kullanabileceğiniz ve önemli dönüşümlerden geçebileceğiniz bir dönemdesiniz.

"Peki siz Maya burcunuzu biliyor musunuz?
www.mayaburcum.com ile bulmak artık çok kolay."


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.