Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
MAYA BURÇLARININ AYNASINDA
FATİH KEÇELİOĞLU
Yoga Eğitmeni ve Maya Takvimi Uzmanı
Yazı Boyutu:
Eğlence zamanı

Maymun, Yaratıcılık Trekanası, 26 Nisan – 8 Mayıs 2014

Nihayet eğlenceli bir trekanaya geldik. Bu trekananın yöneticisi oyunbaz Maymun. Önümüzdeki on üç gün büyüleyici bir yaratıcılık, sanat, müzik, dans ve oyun dönemi olacak. Şimdi sıkıcı tüzel kişiliğinizden sıyrılıp, iş elbiselerini gardropta bırakıp gerçek, yaratıcı kendiniz olma zamanı.

Bu trekana sizi modern hayatın sıradan işlerinden alıp sürekli canlı ve coşkun bir yaşama deneyimine götürecektir. Bunun pek çok örneğini biliyoruz… Bir borsa yatırımcısı işinden istifa edip fotoğrafçı oluyor, çok iyi bir muhasebeci kurumsal derisinden sıyrılarak aslında her zaman içinde olan ressamlığa geçiş yapıyor, bir şirket kuran serbest yazar ise hayatını güzellik ve sürdürülebilirliğe adıyor.

Ancak herhangi bir yaratıcı ve sihirli güç saygı görmek ve şereflendirilmek ister. Doğanın vahşi güçlerine davrandığınız gibi onu düzgün yöneltmelisiniz. Kendinizi kaybederseniz o sizi kaosa sürükler.

Gerçekten olduğunuz insan olmaya cesaretiniz var mı?

Maya burcunuz Maymun ise bu trekana sizin için ayrıca önem taşıyor. Kendi potansiyelinizi daha iyi keşfedip kullanabileceğiniz ve önemli dönüşümlerden geçebileceğiniz bir dönemdesiniz.

"Peki siz Maya burcunuzu biliyor musunuz?
www.mayaburcum.com ile bulmak artık çok kolay."


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.