Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
MAYA BURÇLARININ AYNASINDA
FATİH KEÇELİOĞLU
Yoga Eğitmeni ve Maya Takvimi Uzmanı
Yazı Boyutu:
Kendinizi hafife almayın!

Tohum, Doğurganlık Trekanası, 24 Ocak - 5 Şubat

Tohum burcu tarafından yönetilen on ikinci trekanaya giriyoruz. Bu trekana özellikle kutsal çünkü yaşam veren ve evrimi sürükleyen gücü taşıyor. Bu aynı zamanda tehlikeli bir trekana, çünkü yaratıcılık ve doğurganlık anlamında güçlü tutkular barındırıyor. Bu tutkular cinsellikte kahraman olmaktan servet yaratan yaratıcı dahiye çeşitli sonuçlar doğurabilirler ve eğer doğru yola yönlendirilmezlerse amaçsızca tüketim, coşkulu şehvet veya aşırı hazlara yol açabilirler.

Tohumun doğurgan enerjilerinin ruhunuza nüfus etmesini sağlamanın anahtarı saygıdır. Hayatınızın kutsallığına saygı duyun, kendi yeteneklerinize, hayal gücünüze, yaratıcılık, doğurganlık ve bereket kapasitenize saygı duyun. Kendinizi ve becerilerinizi hafife almayın, ancak yetenekli olduğunuz alanlar ve yaratıcı enerjinizi nereye yönlendireceğinize dair gerçekçi olun.

Yaşadığımız modern dünya güç, üretkenlik ve para üzerine kuruludur ki bunlar aslında beden, zihin ve ruh dengesinde kurulu hakiki zenginliği getirmek yerine toplumumuzun ruhunu ele geçirmiş durumdalar ve hayatın asıl anlamını görmemizi engelliyorlar.

Biz bu paradigmayı kesinlikle reddediyoruz ve hepinizi ruhunuzun derinliklerinde bulunan yaratıcı güçleri yeniden keşfetmeye davet ediyoruz. Doğa doğurganlığını ve yaratıcılığını her gün ve her nefeste ifade eder, hayatın yeni formlarına çiçek açtırır, en küçük olanı besler ve en büyük olanı besler, gökyüzünü, ormanları ve denizleri çeşitli renklerle boyar, korku veren fırtınalar kopartır, depremler yaratır, ama her zaman tüm güçleri sonsuz sabrı, bilgisi ve bilgeliği ile dengeler.

Maya burcunuz Tohum ise bu trekana sizin için ayrıca önem taşıyor. Kendi potansiyelinizi daha iyi keşfedip kullanabileceğiniz ve önemli dönüşümlerden geçebileceğiniz bir dönemdesiniz.

"Peki siz Maya burcunuzu biliyor musunuz?
www.mayaburcum.com ile bulmak artık çok kolay."


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.