Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
"Aile bi şekilde mutluluk"

Başlık size tuhaf gelmiş olabilir, bu cümlenin sahibi kızım Ecenaz tüm gün boyunca bu cümleyi o kadar çok duydum ki; yazıma başlama sebebim oldu.

Bugün hafta sonu sabah yatağında uyanan oğlum koşarak yarı uyur yarı uyanık "Anne bugün tatil" diyerek odamıza gelip kollarıma atladı.5 gün kreşe giden oğlumun sevincini görmeliydiniz. Bu sesi duyan kızım da koşarak yanımıza geldi ve sabah şekerlerinin gülüşmeleri ile mutluluk tablomuz tamamlandı.

Biraz gıdıklamalar, ardından şen kahkahalar ve minik minik sohbetler kızımın çok hoşuna gitmiş olacak ki; şu cümleyi söyledi. "AİLE Bİ ŞEKİLDE MUTLULUK" dedi. Babamızla bir bakışmanın ardından kahvaltı yapıldı ve parka gidildi. Park sonrası uyku ardından akşam dışarıda yemek yenildi Restaurant’ta çalan müzik için kızım anne aile bi şekilde dans edelim mi? yemekten sonra dedi.
 
Kızım artık büyüyordu, minik minik elleri kendisine zarar vermesin diye eldiven taktığım bebeğim artık her şeyi çok güzel algılıyor. Mutluluğu kendince harika bir cümleyle tanımlıyordu. Bu bir anne için muhteşem bir his. Bizler belki fark etmiyoruz ama çocuklar olan biteni çok iyi biliyor ve kendince yorumluyorlar. Aile kavramı o kadar mühim ki; sevgimizi çocuklarımızla paylaşmak en önemlisi onlara aile olduğumuzu hissettirmeliyiz.
 
Aile, içindeki çocuğun rolü, kendisine değerli olduğunu hissettirmek, söz hakkı vermek onu yarınlar için kendinden emin bir birey olarak yetiştirmenin ilk adımı belki de...
 
Mutlu yarınlar, sevgiyle kalalım...


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.