Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Hoşgörü, anlayış ve nezakete her zamankinden çok ihtiyaç var!

21 Nisan - 27 Nisan 2014 haftası

Gökyüzündeki en zorlu açılardan “Büyük Kare” (Grand Cross) bu hafta başından itibaren kendisini çok daha güçlü bir şekilde hissettirecek. Öncü gruplarda oluşan Büyük Kare’nin açığa çıkaracağı gergin ve atak enerji, başta öncü burçlar (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) olmak üzere, hepimizi bireysel olarak bir şekilde etkileyecektir.


Sakin başlayan konuşmalar bile bir süre sonra kıvılcımlanıp tartışmaya dönüşebileceğinden, sükunetimizi korumaya ve düşünmeden hareket etmemeye çalışmakta büyük yarar var. Meseleleri olduğundan büyük algılama eğilimimiz oldukça yüksek. Sabrımız ve dikkatimiz de pek yok. Kaza veya sakarlıklara karşı uyanık olalım.  Kışkırtıcı ve meydan okuyan enerjiler karşısında merkezimizde kalmaya, konunun ne kadarının gerçekten bizimle ilgili olduğunu anlamaya çalışalım. Haftanın ilk yarısı gerilim adeta kreşendo yaptıktan sonra, patlayıcı ve isyankar enerjiler yavaş yavaş dinginleşmeye başlayacak.

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
21 Nisan Pazartesi:
Haftaya ciddi ve temkinli, belki bir miktar da karamsar bir ruh hali ile başlıyoruz. Duygusal dalgalanmalar karşısında kendimizi işe güce verme eğilimi gösterebiliriz. İlişkilerde sınırlarımızı korumak bugün en önemli konu. Ay Oğlak’ta ilerliyor. Gün içinde enerjiler daha dengeli gözükmekle birlikte, akşama doğru bizi oradan oraya savurabilecek etkiler iş başına geçiyor! Aslında yaşanacak olan her şey bizim kişisel gelişimimiz için gerekli olan ivmeyi sağlayacak.

ÖFKE PATLAMALARINA DİKKAT!
22 Nisan Salı:
Dün akşamdan beri iletişimdeki tartışmacı tavrımız ve her şeyi kişisel olarak algılama eğilimimiz ciddi anlamda sıkıntı yaratmaya devam ediyor. Aslında bugün haftanın en zorlu günlerinden. Olabildiğince kabulde ve hoşgörülü olmaya bakalım. Gerek kişisel, gerekse de sosyal ilişkilerde sert etkiler altındayız.
Sabah 07:16 itibariyle Ay Kova burcuna giriyor. İçimizdeki isyankar, baskıya gelemeyen yönleri dizginlemek pek kolay olmayacak! Ani çıkışlar, pireyi deve yapmayı getirecek aşırılıklar, amacını aşan konuşmalar başa dert olabilir.

YAŞASIN 23 NİSAN!
23 Nisan Çarşamba:
Bugün “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”mızı, Kova’da ilerleyen Ay’ın verdiği eşitlik ve özgürlük duygularıyla, coşkuyla kutluyoruz. Ancak bu coşkuyu sergilerken abartılı bir tarzımız olabilir. Gökyüzündeki etkilerin bu kadar zorlu olduğu bir dönemde en çok dikkat etmemiz gereken konuların başında aşırılıklar geliyor. Hoşgörü, anlayış ve nezakete her zamankinden çok ihtiyaç var!

12:16’da mantık ve muhakemenin, tarafsız algının temsilcisi Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi olumlu yönleriyle sağduyu, uzlaşı ve gerçekçi bakış açısını getirecekse de, inatçı yapısıyla esnek olmak konusunda sıkıntı yaratabilir.

Ay 19:11’de boşluğa düştükten sonra, bütün bir geceyi akışta geçiriyoruz. Dinlenelim, sevdiğimiz konularla ilgilenelim. Sakin ve huzurlu kalmaya çalışalım.
  
24 Nisan Perşembe: Sabah 09:54 itibariyle yumuşak, şefkatli ve kapsayıcı bir duygu dünyasını içselleştirmeye başlıyoruz; Ay Balık burcunda ilerlemeye başlıyor. Haftanın en ılımlı sayılabilecek günlerinden birindeyiz. Ruhsallık ve kişisel gelişimle ilgili çalışmalar yapmak açısından bugün çok uygun.

ANLAYIŞ İŞE YARIYOR
25 Nisan Cuma:
Bugün de dünkü yumuşak etkiler devam ediyor. Hayata daha umutlu ve teslimiyet içinde yaklaşıyoruz. Başta kendimize olmak üzere, sevgi, şefkat, duyarlılık ve anlayışla yaklaşmak bizi ruhen geliştirip zenginleştirecek. İlişkilerimizde de sorumluluklarımızın bilincinde davranarak, özlediğimiz uyum ve dengeyi sağlama şansımız yüksek!

22:03’te Ay son açısını Venüs ile gerçekleştirdikten sonra boşluğa düşüyor. Yarın öğleye kadar kendimizi akışa teslim ediyoruz.

26 Nisan Cumartesi: Hafta sonu belirsizlik ve dağınık enerjilerle başlıyor. 13:00’de Ay’ın Koç burcuna girmesiyle birlikte canlanıyor, hareketleniyor, kıpır kıpır oluyoruz. Algılarımızın oldukça açık ve sezgilerimizin keskin olduğu bir gündeyiz. Bunun en güzel yanı ise, aklımızla duygu ve sezgilerimizin güzel bir şekilde harmanlanıyor olması! Sanatsal ve yaratıcı çalışmalar, yoga, meditasyon veya nefes terapileri için ideal bir zemin var.

TELAŞA GEREK YOK!
27 Nisan Pazar:
Güne aktif, enerjik bir şekilde başlıyoruz. Sabırsızlık ve telaşla yanlış adımlar atmamaya bakalım. Gergin başlayan hafta maalesef yine gergin enerjilerle sona erecek. O nedenle, fazla atak ve tartışmacı yönlerimiz aniden ortaya çıkabilir. Geçmişten getirdiğimiz tortuların veya birikmiş, üstünü bir sebeple örttüğümüz konuların birden tetik alması sonucu ani öfke patlamaları yaşanabilir. Hep söylediğim gibi, şimdi empatiye, hoşgörü, duyarlılık ve anlayışa çok ihtiyacımız var.

Hepinize iyi bir hafta dilerken, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nızı da yürekten kutluyorum. Esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.