Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Bayram haftasında duygusal ihtiyaçlarımız artıyor!

28 Temmuz - 3 Ağustos 2014 Haftası

Hafta, ateş enerjisinin yakıp kavuran etkileriyle başlıyor! Bir gün önce Aslan burcunda ve Jüpiter'in hemen yanı başında gerçekleşmiş olan Yeniay'ın hararetine, Akrep burcuna giren Mars'ın yakıp yıkan etkileri karışınca gerilimin tırmanmaması neredeyse imkansız!


Tam da bayram haftasına denk gelen ağır etkiler bizi hayli zorlayabilir. Ağzımızdan çıkan her söze dikkat edelim. Amacını aşacak şeyler söyleme ihtimalimiz büyük! Özellikle Ağustos'un ilk bir kaç gününde ilişkilerle ilgili ani duygusal kararlar almaktan kaçınalım!

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
28 Temmuz Pazartesi:
Haftaya boşluktaki Ay'ın verdiği dağınık etkilerle başlıyoruz. Ramazan Bayramı’nın ilk gününü hayatın ritmine ayak uydurarak geçirmekte yarar var. Merkür (Yengeç) - Neptün (Balık) etkileşimi, özellikle ailevi konularda öznel etkilerin algıyı bozması nedeniyle, sağlıklı iletişim kuramama tehlikesini getiriyor. Yanıltıcı bilgiler alabilir ya da bizzat biz olan biteni yanlış anlayabiliriz! Sonradan pişman olup üzülmek yerine, bir adım geriye çekilip neler olup bittiğine sakince bakabilmek şart! Merkür akşamüstünden itibaren Kuzey ve Güney Ay Düğümleri’yle de zorlayıcı acı içinde olacak. Dolayısıyla yakın ilişkilerde kendimizi ifade ederken iki kere daha dikkatli olmalıyız. Çok özel veya kritik meseleleri konuşmak için hiç uygun bir gün değil!

İLETİŞİM ZAMANI
29 Temmuz Salı:
06:36 itibariyle Ay Başak burcuna giriyor. Günümüzü düne oranla daha etkin ve yararlı bir şekilde planlayıp organize olabiliyoruz. İletişim ve hareketlilik açısından tempomuz yüksek.

30 Temmuz Çarşamba: Duygusal ihtiyacımız, içinde kendimizi iyi hissedeceğimiz esnek bir düzen kurmak! Bunu en iyi şekilde başarıp, programlarımızı pratik ve etkin bir şekle sokabileceğimiz bir gündeyiz. Öte yandan yapılan en küçük bir eleştiri ya da geri bildirime refleks olarak, sinirli bir şekilde cevap verme eğilimimiz var!

DENGE VE UYUM İHTİYACIMIZ VAR
31 Temmuz Perşembe:
17:47'ye dek rahatça organize olabiliyoruz ancak sonrasında boşluğa düşen Ay 19:10'da Terazi burcuna girene dek dağıldığımız, akışa teslim olmak durumunda kaldığımız bir süreç var. Kendimizi güvende hissedebilmek için, ilişkilerde denge ve uyumu sağlamak, birbirimize zıt yönlerimize karşın bir arada olabilmenin yollarını bulmak ihtiyacındayız.

01 Ağustos Cuma: Bugün itibariyle ilişkilerde zorlu bir sürece giriyoruz. Ani kararlar veya yaşam yolunda yön değişiklikleri ya da beklenmedik kopukluklar, bizi hem iş hem de özel hayatta alabora edebilir. Venüs (Yengeç) ile Uranüs (Koç) kare açıdalar. Ancak Venüs'ün (Yengeç) Satürn (Akrep) ile uyumlu açısı, bu durumu biraz olsun dengelemeye yardımcı olacak gibi gözüküyor.

YARGIDA BULUNMAKTAN KAÇINALIM!
02 Ağustos Cumartesi:
Haftanın en kritik günlerinden birindeyiz. Aşırı özgüvenle hatalı yargılara varıp kendimizi riskli durumların içine sokabiliriz. Bugün mantık, muhakeme, iletişim ve algının temsilcisi Merkür Aslan'a geçiyor! Yaratıcı düşüncelerin öne çıkacağı ancak aynı oranda kendi isteklerimize odaklanmayı, dolayısıyla sabit fikirliliği ve eleştiriye tahammülsüzlüğü getirecek bir sürece giriyoruz.

Aslan burcundaki Merkür - Jüpiter kavuşumunun Mars (Akrep) ile gergin etkileşimi, bugün ve yarın iletişimi kül edebilecek kadar sıcak! Basın, yayın, medya yoluyla birçok kritik bilgi yayılabilir. Hırçınlıkla başlayıp ciddi anlamda çatışmaya dönüşecek tartışmalar, hatta şiddetli kavga gürültüler yaşanabilir. Bir anda, spontan bir şekilde alınacak kararlardan zarar görebiliriz. Uzlaşı ve işbirliğine açık olmalı, karşı tarafın ne anlatmaya çalıştığına ve ihtiyaçlarına kulak vermeye çalışmalıyız.

03 Ağustos Pazar: Sert enerjili bir günle haftayı kapatıyoruz. Kışkırtılmalara kulak asmayalım, keskin tepkiler vermekten kaçınalım.

BİTİRİRKEN…
Ağustos bize keskin virajlar aldıracak, kritik yol ayrımlarına getirip bırakacak etkilerle başlıyor. Ayın büyük bir bölümü bizi önemli noktalara getirecek meydan okumalarla dolu! Ama, her zaman söylediğim gibi, Allah kaldıramayacağımız bir yükü vermez!

Bu ay en önemli konu, bilgi paylaşımları ve yakın ilişkilerde iletişimin dozunu ayarlamak ve duygusal ihtiyaçlarımıza cevap verecek bir sistemin içinde olmaya çalışmak! 10 Ağustos'taki Dolunay sırasında Ay Dünya'ya en yakın olacağı konuma gelecek. Ay duygular ve duygusal ihtiyaçlarımızı temsil ettiğine göre, Ay'ın bu denli yakın konumda olması, duygusal ihtiyaçlarımızın artık görmezden gelinemeyecek kadar belirgin bir şekilde ortaya çıkacağının bir göstergesi!

Ramazan Bayramı’nın herkese barış, huzur, sevgi ile birlik ve beraberlik getirmesini diliyorum. Esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.