Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Öfkeden sevgiye geçiyoruz!

23 Şubat - 01 Mart 2015 Haftası

Venüs ile Mars Koç burcunda kavuşum yapalı beri ilişkilerdeki hararet arttı. Tutku ve yakıcı duygular ile gözü kara davranışlar iyice su yüzüne çıkarken, bir duygusal uçtan diğerine savrulabileceğimiz etkiler arasında dengemizi korumaya çalışır olduk.


Bu haftaya iç denge, huzur ve uzlaşıyı sağlamak ve  birbirimizi daha iyi anlamak üzere çatışmaları göze alarak başlıyoruz. Zaten bu hafta vizyonumuzu netleştirecek, ilişkilerimizi arındıracak dinamiklerle dolu!

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
23 Şubat Pazartesi:
İlişkilerde çalkantılı, tansiyonlu geçen günlerin ardından bu haftaya ayaklarımız yere sağlam basarak, gerçekçi, istikrarlı ve ritmimiz yavaşlamış bir şekilde başlıyoruz. En derindeki duygusal ihtiyacımız kendimize yeterli olmak, maddi ve manevi anlamda kendimizi güvende, konforlu ve huzurlu hissetmek! Ay, 02:29 itibariyle Boğa burcunda ilerlemeye başlıyor. Ancak bu durum akşamüstüne doğru meydan okuyan etkilerle bir miktar dalgalanabilecek gibi gözüküyor. Kendimizi içinde bulunduğumuz koşullarda kısıtlanmış, engellenmiş, Hiçbir şeye yetişemiyormuş gibi ve baskı altında hissedebiliriz. Otorite figürleriyle çatışmalar, görüş ayrılıkları yaşanabilir. Hemen cesaretimiz kırılmasın. Ay’ın Boğa’da oluşu ihtiyacımız olan sabrı, dayanıklılık ve sakinliği bize verebilir. Ancak vücut direncimiz de düşebileceğinden çabuk yorulup yıpranma ihtimalimiz var. Kendimize eğlenmek, dinlenmek, hayattan zevk alabilmek için fırsatlar yaratmaya çalışalım.

SEVGİYİ SEÇİYORUZ!
24 Şubat Salı:
04:58’te Boğa’daki Ay, son açısını Jüpiter ile (Aslan) gerçekleştirdikten sonra boşluğa düşüyor. Yarın sabah tekrar açı içine girene dek, günümüzü akışta ve biraz aylaklık etmek isteyerek geçirme eğiliminde olabiliriz. Ancak Venüs (Koç) ile Satürn (Yay) arasında 16:57’de gerçekleşecek uyumlu etkileşim, derlenip toparlanmamıza, ipin ucunu kaçırmamamıza yardımcı olacaktır. Özellikle yakın ilişkilerimizde mutluluğu ve sevgide istikrarı sağlayabilmek için gereken sorumluluğu alabilecek durumda olacağız. Sosyal ilişkiler ve parasal konularda da sorumlu, ciddi ve gerçekçi davranmayı destekleyen bir etki alıyoruz.

25 Şubat Çarşamba:
06:54’te iç dünyamızın ibresi Boğa’nın sakin ve dingin alanından İkizler’in canlı, meraklı, hareketli ve neşeli dünyasına çevriliyor ve hayatımızın ritmi yükseliyor. İletişimin yoğunlaşacağı ve belki de her kafadan bir sesin çıkabileceği bir sürece giriyoruz. İkizler zamanı kelimeler havalarda uçuşur ve ruh haliyle birlikte duygular hızla yön değiştirir. O nedenle huzursuz ve sinirli olabiliriz. An’a odaklanalım, karışımızdakine kulak verelim. Yarın sabaha dek dinlemenin önemini ve yararını anlayacağımız bir süreçteyiz.
 
SANAT ZAMANI…
26 Şubat Perşembe:
İkizler’deki Ay ile güne hızlı bir başlangıç yapıyoruz. 06:54’de Güneş ile Neptün Balık burcunda kavuşum yapacaklar. Sezgilerimizin algılarımızın, sanatsal yönlerimizin güçlü olduğu bir gündeyiz. Ruhsal ve meditatif veya kişisel gelişim çalışmaları, resim, müzik, dans, sinema, fotoğrafçılıkla ilgilenenler için ideal bir zemin var. Öte yandan bugün olabildiğince gerçekçi olmak gerekiyor. Aldanma, aldatılma, kendi kendimizi kandırma ihtimalimiz yüksek. Fazlasıyla özverili veya kafamız karışık olabilir. Birilerine yardım edeyim derken kurban durumuna düşmemiz işten bile değil! Bütün bir gün boyunca bu etki devam edecek.

10:44’te Ay son açısını Jüpiter ile (Aslan) gerçekleştirdikten sonra boşluğa düşecek. Yarın öğleden sonraya dek akışa ayak uydurmamız gereken bir sürece giriyoruz. Zamanla sınırlı ve dikkat isteyen işlerimizi uygun bir zamana ertelemek yerinde olur.

27 Şubat Çuma:
Haftanın son iş gününe dağınık enerjilerle başlıyoruz. Elimizdeki işleri bitirmekte ya da odaklanabilmekte zorluk yaşayabiliriz. 14:50’de Ay kendi yönetiminde olan Yengeç burcuna girecek. Dolayısıyla iç dünyamızın ihtiyaçlarıyla ilgilenmek, onları doyurmak ile ilgili konular ağır basacaktır. Ailemiz, sevdiklerimiz, bağ kurduğumuz kişilerle birarada olmak, belki anılardan söz etmek ya da keyifli sofralarda paylaşımlarda bulunmak isteyeceğiz. İçgüdüsel olarak karşımızdakinin duygusal durumunu hissetmeye yatkın olacağımız için, içine gireceğimiz ortamlara, kimlerle birlikte olduğumuza dikkat edelim. Kırılganlık, alınganlık veya herhangi bir durum karşısında tepkisiz kalıp kabuğumuza çekilmek, bu konumun gölge yönlerinden…

KALDIRAMAYACAĞIN YÜKÜ ALMA!..
28 Şubat Cumartesi:
Hafta sonu sürprizli durumlar, heyecanlı gelişmeler, birdenbire akla geliveren parlak fikirler ile başlıyor. Ay’ın Uranüs (Koç) ve Plüto (Oğlak) ile etkileşimleri en derinlerde ve ilgilenilmemiş, göz ardı edilmiş güçlü duyguları ve ihtiyaçları açığa çıkarıyor. Duygusal ve sübjektif tepkiler verme eğilimindeyiz.

19:54’te Ay tekrar açısız ve bağlantısız kalacağı bir serbest salınım dönemine giriyor. Geceyi dinlenerek veya sevdiğimiz kişilerle, hoşumuza giden konularla ilgilenerek geçiriyoruz.

01 Mart Pazar:
Haftanın son gününü hava elverdiği ölçüde dışarda, açık alanlarda, deniz kenarında veya parklarda geçirmeye bakalım. Her konuyu fazlasıyla aklımıza takıp büyütme eğiliminde olabiliriz. Detaylarda boğulup konunun özünden uzaklaşmayalım. Bir anlık heves ve coşkuyla kalkıştığımız işlerin boyumuzu aşabileceğini fark ettiğimizde iş işten geçmiş olabilir. Kaldırabileceğimiz kadar yük almak durumundayız.

Herkese iyi haftalar, güzel günler. Esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.