Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Astrolojik yeni yıl başladı!

23 Mart - 29 Mart 2015 Haftası

İlkbahar Ekinoksuyla birlikte astrolojik takvim başladı ve astrolojik yeniyılın ilk haftasına Süper Ay’da gerçekleşen Güneş Tutulması ve Ekinoksun yüksek enerjisiyle giriyoruz. Tutulma zamanları bazı konuların üzeri örtülür. Tıpkı tutulma zamanında Güneş’in üzerini Ay’ın örterek karartması gibi…Netleşmek için zaman gerekir. Hele tutulma şimdi olduğu gibi Balık burcu gibi sis etkisi yaratan bir burçta ve son derecesinde gerçekleştiği için, bu dönemde aldığımız bilgilere tedbirle ve dikkatle yaklaşmamız gerekiyor. Üstelik, önceki yazılarımda da belirttiğim gibi, tutulma yakınlarındaki tarihlerde durumlar değişken olabiliyor. Bu günlerde bütün verilere sahip olmadan hiç bir konuda kesin yargılara varmamak ve yeniliklere balıklama atlamadan önce biraz daha işin olgunlaşmasını beklemek en doğrusu sanırım!


İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
23 Mart Pazartesi:
Haftanın ilk gününe bize ivme kazandıran güçlü enerjilerle ancak sağlam ve emin adımlar atarak başlıyoruz. Akşamüstüne dek önemli işlerimizi halletmekte yarar var. 16:25 itibariyle Ay boşluğa düşüyor. Yarın 15:22’ye dek olan zamanı akışa ayak uydurarak geçiriyoruz.

24 Mart Salı:
Ay açısız ve bağlantısız olduğu bir sürecin içinden geçiyor. İç dünyamız dalgalanmalara açık.

15:24’te içinde bulunduğumuz dağınıklık ve sakinlikten sıyrılarak canlanmaya, hareketlenmeye başlıyoruz. Ay İkizler’in meraklı ve değişken dünyasında ilerlemeye başlıyor; iletişim hızlanıyor. En derinlerdeki duygusal ihtiyacımız haberleşmek, duygularımızı aktarmak, bir şeyler öğrenmek ve aktarmak, çat kapı bir yerlere gitmek… Öte yandan  sezgiselliğimiz halen oldukça yüksek. İlhamlar, birdenbire aklımıza geliveren ilginç fikirlerle doluyuz. Akşam saatleri bu anlamda oldukça destekleyici!20:25’te Venüs (Boğa) ile Neptün (Balık) uyumlu açı içerisine giriyorlar. Evren romantizm, sanat, müzik, dans ve hayatın keyifli yönlerinden zevk alacağımız büyüleyici bir atmosferin içine dalmaya davet ediyor bizi…

OLUMLU ENERJİYİ İÇSELLEŞTİRİYORUZ...
25 Mart Çarşamba:
Bugün İkizler’deki Ay ile hareketli, tempolu, bilgi alışverişleriyle dolu geçeceğe benziyor. Her şeye aynı anda yetişmeye çalışacağımız için biraz gergin olabiliriz. Akşam saatleri daha sakin ve bu anlamda kendimizi disipline edebilir durumdayız. Dolayısıyla odaklanarak, verimli, amaca yönelik hareket edebileceğiz. 21:25 itibariyle Güneş (Koç) ile Satürn (Yay) uyumlu açı içindeler. Zihnimizin ve kalbimizin kapılarını ardına kadar açacak olumlu bir enerjiyi içselleştiriyoruz. Özellikle ateş grubu burçların (Koç, Aslan ve Yay) 3 – 5 dereceleri arasında önemli gezegenleri veya Yükselen, Partner, ya da Kariyer Evi gibi kilit noktaları bulunanlar, bu enerjiden oldukça yararlanacaklar. Hedeflerimizi gerçekleştirmek üzere kendi kendimizin otoritesi olarak gelecekle ilgili gerçekçi planlamalarda bulunmak ve kararlar almak mümkün olabilecek.

26 Mart Perşembe:
Sabah saatleri yoğun bir koşuşturma içinde olabiliriz. Hayat çok hızlı akıyormuş ve yetişemiyormuşuz gibi gelebilir. 14:36’da Ay’ın yeniden boşluğa düşmesiyle birlikte biz de biraz soluklanıyor, akışta ve dalgalanmaya bırakıyoruz kendimizi…

21:46’da Ay su gruplarından, kendi yönetimindeki Yengeç burcunu sahipleniyor. Duygusallık, hassasiyet,  ve alınganlıklar geliyor peşi sıra…Kendimizi duygusal anlamda güvende hissetmeye çok ihtiyacımız var. Bu konuda eksiklik duyanlarımız kendilerini fiziksel olarak doyurmaya yönelebilirler; dikkat!

27 Mart Cuma:
Gün boyunca hassas ve duygusal tepkiler vermeye yatkınız. Aşina olduğumuz yerlerde ve ailemizle, sevdiklerimizle birarada olmak, anıları yad etmek isteyebiliriz. Evimizle ilgilenmek, gündemdeki ailevi konuları dile getirmek için ideal bir gündeyiz. Akşama doğru enerjiler bir miktar sertleşmekle birlikte, altından kalkabilecek durumdayız.

DUYGUSAL İNİŞLER ÇIKIŞLAR ZAMANI...
28 Mart Cumartesi:
Hafta sonu sıcak duygular ve duygusal yoğunluk ile başlıyor. İç dünyamız halen Yengeç burcunun temalarıyla tıka basa dolu olduğu için duygusal reaksiyonlara bağlı iniş çıkışlar yaşanabilir. Bugün fazla yiyip içebilir, sevgi ve ilgimizi abartılı jestlerle ortaya koyup gereksiz harcamalar yapabiliriz. Aşırılıklara karşı uyanık olmak iyi olur.

29 Mart Pazar: 03:58’de boşluğa düşen Ay sabah erken saatlerde Aslan burcuna giriyor. Yükselen enerjimizle neşeyle, coşkuyla güne “merhaba” diyoruz. Bugün yüreğimizin sesini dinleme, içimizdeki çocuğu mutlu etme günü! Var mısınız?

Herkese güzel bir hafta diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.