Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Sabır!..

06 Temmuz - 12 Temmuz 2015 Haftası

Bu haftanın ik yarısı sert ve vurucu bir şekilde başlıyor. Giderek dozu artan öfke ve güç savaşlarının patlatacağı krizlerin ardından, ikinci yarıda daha rahat bir akış içinde oluyoruz. Dolduruşa gelmeyip serinkanlılığımızı korumak, davranışlarımızın sonuçlarını öngörerek temkinli davranmak, bizi büyük fırtınaların eşiğinden döndürecektir.

Hepimize kolay gelsin!

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
06 Temmuz Pazartesi:
Sert enerjilerin hakim olduğu bir gündeyiz. Güneş (Yengeç) ile Plüto (Oğlak) bugün tam açıyla birbirlerine karşıt durumda olacaklar. Otorite figürleriyle ilgili sıkıntılı durumlar, güç savaşları, taktik, strateji ve  mücadele içeren krizli durumlarla ilgili tehlike çanları çalıyor! Ancak, iç dünyamızın ihtiyaçlarını temsil eden Ay’ın Balık burcunda ilerlerken, Güneş (Yengeç) ile uyumlu açı içine girmesi müthiş destekleyici ve ortaya çıkacak sorunları rahatlatır nitelikte olacak! Gereksiz çekişmeler, ego patlamaları ve zıtlaşmalardan uzak durduğumuz sürece rahatız.

07 Temmuz Salı:
Bugün düne oranla daha az fırtınalı bir gün. Duygusal, duyarlı, kırılgan bir ruh hali içindeyiz. İstemeden karşımızdakini kıracak sözler sarf etmekten sakınalım. (Ay – Merkür karesi)

17:37’den 19:37’ye dek Ay boşlukta, açısız ve bağlantısız kalacağı bir süreçte olacak. Dolayısıyla dikkat ve dakiklik gerektiren önemli işlerimizi ya da görüşmelerimizi bu zaman dilimine almamakta yarar var. Daha sonra Koç burcuna giren Ay ile içinde olduğumuz rehavet veya dağınıklıktan sıyrılıp canlanıyor, hareketleniyoruz.

EN ZOR GÜN...
08 Temmuz Çarşamba:
Haftanın en zor günlerinden birindeyiz. Sabahtan itibaren akşama dek tırmanacak bir gerilimin içinden geçiyoruz. Tüm ilişkilerde kırmızı alarm var! Sakin, kontrollü ve sabırlı olmak pek kolay değil. Meseleleri büyütmemeye çalışalım. Bugün gökyüzünde öncü T-Karenin gerilimini çok güçlü bir şekilde hissediyoruz. Özellikle trafikte her zamankinden daha dikkatli ve özenli olalım; hızlı araba kullanabilir veya hemen fevrileşebiliriz.

Akşam saatlerinde Yengeç burcuna geçen Merkür de bizi öznel önyargılara, her şeyi kişisel almaya taşıyabilir. Merkür’ün Yengeç’teki yolculuğu 23 Temmuz’a dek sürecek. İç dünyamızın ihtiyaçları, aile bağları, evle ya da taşınmayla ilgili konular ya da vatan veya sevdiğimiz, gönül bağı kurduğumuz kişilerle olan iletişimimiz önem kazanacak.

09 Temmuz Perşembe: 16:47’ye dek Ay Koç burcunda bizi atik tetik, tempoda tutuyor. Sabah saatleri Ay – Uranüs kavuşumu ve Eris (Koç) – Jüpiter (Aslan) üçgeninin etkisiyle umut ve heyecan verici, sürprizli durumlar beklenebilir. Sanat, yaratıcılık, ruhsal çalışmalar veya yardımlaşmalar adına enerjiler çok destekleyici. Mars ile Neptün, erken saatlerden itibaren uyumlu açılarıyla, güne bu anlamda olumlu bir boyut katıyorlar.

Günlerdir ilişkilerde tansiyonlu durumlar yaşadıktan sonra, bugün bize iyi gelecek. Özellikle öğle saatlerindeki uyumlu etkiler içimizi ferahlatacak.

16:47’de boşluğa düşen Ay, 22:50’ye dek olan süreyi akışta geçirmeye işaret ediyor. Bizi bir kaç günlüğüne de olsa, uyumlu, dengede ve kendimizle ya da diğerleriyle  barışık yaşamanın huzuru saracak.

10 Temmuz Cuma: Rahat, huzurlu ve sakin bir akış içindeyiz. Bugün hiç bir zorlu etkileşim yok. Tüm ilişkilerimizi en iyi şekilde yönetebiliriz. Anlaşma, sözleşme yapmak veya sosyalleşmek, ikili ilişkilerde hoşluklar yaşamak için ortam ideal!

KARARINDA VE ÖLÇÜLÜ OLALIM
11 Temmuz Cumartesi:
Gün genelinde rahat bir ritme sahip. Akşamüstünden itibaren duygusallıktan tutun, çok harcama veya yeme içmeye kadar pek çok konuyu abartma ihtimalimiz yüksek. Anahtar kelimeler “kararında ve ölçülü” davranabilmek!

Akşam saatleri Ay (Boğa) – Venüs (Aslan) ve Satürn’ün (Akrep) oluşturduğu sabit burçlardaki T-Kare içimizi sıkabilir. Değerlerimize, ihtiyaçlarımıza, ilişkilerimize ve en önemlisi bir ilişkide ne kadar kaynaştığımız gibi kritik konulara kafa yormak durumunda kalabiliriz. Kendi içimizde ne kadar gerçekçi, tutarlı ve ne istediğimizi bilir bir durumdaysak, o kadar kolayca aşabileceğimizi göreceğiz.  

12 Temmuz Pazar: Ay, gece yarısının ardından boşluğa düştükten sonra, 03: 17’de İkizler burcuna giriş yapacak. Boğa’da sakin, ağır kanlı, stabil ve gerçekçi olan ruh halimiz, yerini kabına sığamayan, cıva gibi, değişken ve hareketli bir konuma bırakacak. İletişim ve haberleşmenin yoğun olacağı, kırk kapının ipini çekmek isteyebileceğimiz, ritmi yüksek bir tatil günündeyiz. Gecenin ilerleyen saatleri dalgınlık, kafa karışıklığı doğuracak etkiler var. Tarafsız bakış açımızı kaybetmemeye çalışalım. Aksi taktirde yanlış anlamalar veya değerlendirmelerle saçma girişimlerde bulunabilir, yanlış düşüncelere saplanıp kalabiliriz. Ay (İkizler) – Neptün (Balık) karesini sezgisellik, mistik, ruhsal konulara çekilme olarak da deneyimlememiz mümkün. Yine de bu akşam ciddi kararlar almaktan kaçınmak isabetli olacaktır.

İyi haftalar diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.