Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
İletişimde ve ulaşımda aksaklıklar!

25 Nisan - 01 Mayıs 2016 haftası

Bu hafta iki önemli gezegende yön değişikliği var. 28 Nisan Perşembe gecesi iletişimin temsilcisi Merkür Boğa burcunda geri harekete geçmek üzere durağanlaşacak. 30 Nisan Cumartesi günü ise, sevgi ve ilişkinin temsilcisi Venüs kendi yönetimindeki Boğa burcuna geçiş yapacak.

Bir gezegen ileri ya da geri harekete geçmezden önce "gölge" diye tanımladığımız tüm olumsuz özelliklerini sergiler. O nedenle bu hafta özellikle iletişim, ulaşım ve haberleşme ya da eğitim ve ticarette detayları atlamamaya özen gösterelim. Her geri hareket "yeniden" etkisi yaratır. Dolayısıyla değer sistemimizi, duygusal ve maddi yatırımlarımıza vermek istediğimiz zaman ve enerjiyi bir kez daha gözden geçireceğimiz bir sürece giriyoruz.

Venüs'ün Boğa burcuna girmesiyle birlikte ilişkiler konusunda tüm Boğa veya yükseleni Boğa olanların şanslı olacakları ve kendilerini iyi hissedecekleri  bir dönem başlıyor. 25 Mayıs'a dek, mevcut ilişkilerimizi sağlam ve dayanıklı hale getirmek için daha çok çaba gösterebilir, barış ve uzlaşıya açık olabiliriz.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
25 Nisan Pazartesi:
Haftaya telaşlı bir şekilde, gergin ve karmakarışık enerjilerle başlıyoruz. İşleri biraz ağırdan alarak, iyice düşünüp tartmadan harekete geçmemeye çalışalım. Özellikle sabah saatlerinde kaza veya sakarlıklar söz konusu olabilir. Öğleden sonra ise dalgınlık, kafa karışıklığı, yanılgılar oldukça zorlayıcı! Her konuyu gereğinden fazla büyütüp pire için yorgan yakmaya meyilliyiz. Aşırılıklardan kaçınmaya bakalım. Akşama doğru iç sıkıntısı ve huzursuzluklar artabilir. Kendimizi baskı altında, kısıtlanmış, engellenmiş hissedebiliriz. Duygusal konulara daha gerçekçi ve tarafsız bir şekilde bakmamız gerekiyor.

26 Nisan Salı:
Düne oranla kendimizi daha rahat, coşkulu ve iyimser hissedebileceğimiz, ilişkiler açısından destekleyici bir gündeyiz. 18:51'e dek önemli işlerimizi toparlayıp bitirelim. Boşluğa düşen Ay, ancak gece yarısından sonra tekrar açı içine girecek.

27 Nisan Çarşamba:
02:55'te iç dünyamızın ayarını gösteren Ay, Oğlak burcuna giriyor. Sorumluluk bilincimiz yüksek. Güneş'in Boğa'da ve Ay'ın Oğlak'ta konumlanması, meselelerle somut bir şekilde ilgilenebilmemizi kolaylaştırıyor. Günü verimli, hedef odaklı, pratik ve üretken bir şekilde geçirebiliyoruz.

28 Nisan Perşembe:
Gün rahat akan enerjilerle başlıyor. Öğleden itibaren beklenmedik gelişmeler, şaşırtıcı sonuçlara götürebilir. Sakin, temkinli ve dikkatli olmakta yarar var. Durumu tam olarak anlamadan karar verip değerlendirmeyelim! "Tanrıların Habercisi" Merkür, 20:19'da geri harekete geçmek üzere durağanlaşacak. Şimdi biraz yavaşlama, içe yönelme ve kendimizle başbaşa kalma isteğimizin arttığı bir zaman başlıyor. Sessizliğe her zamankinden çok ihtiyacımız var.

29 Nisan Cuma: Gerilim dozu yüksek, karışık ve dağınık bir enerjiye sahip, zorlu bir gündeyiz. Öğleye dek işlerden istediğimiz verimi almamız biraz zor. Öğleden sonrasını planlamak ve etkin bir şekilde organize etmek daha rahat gözüküyor. Ay, 11:47 itibariyle Kova burcunda yol almaya başlıyor. Arkadaşlarla birlikte girişilen işler, sosyallik, entelektüellik, sanatla ilgili çalışmalar adına güzel bir sürece giriyoruz. İlişkilerde ise, birbirimize özgür alan tanıdığımız ve yanlış anlamalara meydan vermeyecek şekilde açık ve net davrandığımız sürece sıkıntı yok. Şimdi romantizmden çok, arkadaşlık, dostluk ön planda!

30 Nisan Cumartesi:
Günü rutinin dışına çıkarak değerlendirme isteğimiz yüksek. Yeniliklere, heyecanlandırıp motive edecek yeni fikirlere ihtiyaç duyabiliriz. Öte yandan sevgi, ilişkiler ve finansın temsilcisi Venüs'ün Boğa'ya geçmesi, kendimizi bir ilişkide maddi ve manevi anlamda konforlu ve güvende hissetmenin önemine dikkat çekiyor. Kısacası bugün sadakat, huzur, istikrar ve sakinlikle, heyecan ihtiyacımız çarpışıyor. Bu bağlamda dengeyi tutturup, aradaki hassas çizgiyi korumak çok önemli.

01 Mayıs Pazar: 17:35'e dek Ay boşlukta, açısız ve bağlantısız kalacağı bir süreçte olacak. Günü akışında, gönlümüzce geçirmeye bakalım. Akşama doğru Balık burcuna geçen Ay ile duygusallığımız, duyarlılık ve sezgiselliğimiz yükselmeye başlıyor. Fırtınalı, iniş çıkışlarla dolu günlerden sonra nihayet sakin, sevecen enerjilere kendimizi bırakıyoruz.

Herkese iyi bir hafta diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.