Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Mücadele gücümüz ve enerjimiz artıyor!

27 Haziran - 03 Temmuz 2016 haftası

Yine gündemi yoğun bir hafta bekliyor bizi! Bu haftanın en dikkat çekici gökyüzü olayı, 17 Nisan'dan bu yana geri hareketini gürdüren Mars'ın, 30 Haziran'da Akrep burcunda direkt harekete geçiyor olması, hiç kuşkusuz. O dönemden bu yana içimize attığımız, biriktirip derinlere gömdüğümüz kızgınlık, girişim, arzu veya isteklerimizi şimdi cesurca ortaya koyma ve isteklerimizin peşinden gitmek üzere etkin bir şekilde mücadele etme zamanı başlıyor!


Haftaya genel olarak baktığımızda, birkaç gün hariç, oldukça zorlayıcı gözüküyor aslında. Sevgi, ilişkiler ve finansal konularla ilgili olarak Pazartesi günü çok destekleyici. Kişisel gelişim, sevgi, şefkat, empati ve yardımlaşma, ruhsallık açısından ise Cumartesi ve Pazar günleri umut vaaat ediyor. Haftanın diğer günlerinde malesef gerginlikler, karmaşa, güç savaşları, kıskançlık ve mücadeleler var.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
27 Haziran Pazartesi:
Haftaya istikrarsız enerjiler ve iniş çıkışlı bir ruh haliyle başlıyoruz. 10:06'da daha aktif ve enerjik bir moda giriyoruz; Ay Koç burcunda ilerlemeye başlıyor. Gün boyunca ilişkiler, sanat, yaratıcılık ve para ile ilgili konularda şanslı olmamız beklenebilir. Venüs ile Neptün uyumlu açıda olacaklar. Özellikle ikili ilişkilerde sevgi alışverişleri ve romantizm kendini hissettiriyor. Akşam saatleri ise gerginliklere açık. Venüs (Yengeç) - Satürn (Yay) arasındaki gerilimli etkileşim, gelecekle ilgili kararlar alırken gerçekçiliği elden bırakmamanın önemine dikkat çekiyor. İhtiyacımız olan sevgi, özen ve paylaşımları alamadığımızı hissettiğimizde ilişkimizi bitirme kararı alabiliriz.

28 Haziran Salı:
Bugünün temposu oldukça yüksek. Hareketli, dinamik, inisiyatifli ve spontan kararlar alabilecek durumdayız. Acelecilik ve telaş ile düşüncesizce işlere kalkışmaktan sakınalım. İlişkiler alanındaki dünkü romantik ve yumuşak hava, bugün yerini kıskançlık, manipülasyon ve iç sıkıntısına bırakıyor. Öfkemize hakim olmak son derece önemli. Akşam saatleri gerilim giderek artmaya başlayacak. Beklenmedik türbülanslar bizi hazırlıksız yakalayabilir!

29 Haziran Çarşamba:
10:44'e dek işlerimizi bir an evvel toparlamaya bakalım. Sonrasında 13:03'de Boğa burcuna girene dek, Ay boşlukta kalacak. Sonrasında hayattan daha zevk alır durumda olabileceğimiz bir süreç başlayacak.

30 Haziran Perşembe:
02:24 itibariyle Merkür Yengeç burcuna giriyor. 15 Temmuz'a dek iletişim ve haberleşmede öznel önyargılarımız olabilir. Düşüncelerimizin arasına duygularımız karışacağından sağlıklı ve mantıklı kararlar almakta zorlanabiliriz. Öte yandan, duygu ve düşüncelerimizi yazılı ya da sözlü olarak en içten ve etkileyici şekilde ifade etme olanağı bulacağız.

Hareket ve enerjinin, atılganlık, cesaret ve mücadelenin temsilcisi savaşçı Mars, 23 derece Akrep burcunda direkt harekete geçmek üzere durağanlaşacak. Mars yöneticisi olduğu Akrep burcunda güçlü konumdadır. Dolayısıyla 17 Nisan'dan bu yana içimize attığımız, bastırdığımız arzu ve isteklerimizi, öfke ve mücadele gücümüzü şimdi dış dünyada ifade etme olanağı bulabileceğiz. Ertelediğimiz girişimleri hayata geçirmek için uygun bir zaman dilimine giriyoruz.

01 Temmuz Cuma:
Günün ilk yarısını daha etkin ve verimli bir şekilde değerlendirmemiz mümkün. 13:19'da Ay boşluğa girdikten sonra 14:45'te İkizler burcuna geçiş yapacak. Aradaki kısa zaman diliminde önemli ve bağlayıcı kararlar almaktan kaçınmak doğru olacaktır.

Bugün sabah saatlerinden itibaren etkinleşen Venüs - Plüto karşıtlığı tüm ilişkilerimizin yanı sıra, güzellik, estetik, sanat ve mali konularda da sıkıntı yaratacaktır. Bu konulardaki girişimlerimizi daha uygun bir güne kaydırmak akıllıca olacaktır. Sahiplenicilik, kontrolcülük, yersiz kuşku ve korkular, dayatmacı tutum ve kıskançlıklar en iyi giden ilişkileri bile yıpratabilir. Sağlık açısından boğaz, böbrek ve üreme organları hassasiyet gösterebilir.

Akşamüstü saatleri çok daha iyi ve rahatlatıcı gözüküyor. Uluslararası ilişkiler, basın, yayın medya, hukuk, turizm, ve eğitimle ilgili konularda olumlu gelişmeler bekleyebiliriz. Eğlenceli, hoş sohbetler yapmak, keyifli zamanlar geçirmek için koşullar ideal.

02 Temmuz Cumartesi:
Hafta sonu duygusal dalgalanmalar ve karmaşa ile biraz keyifsiz başlıyor. Sabah saatleri sıkıntılı olmakla birlikte, gün içerisinde üzerimizdeki o huzursuz ve ağır hava yavaş yavaş dağılıp yok olacak.

Güneş ile Neptün arasındaki uyumlu etkileşim yardımlaşma, empati, huzur ve dinginlik veren yumuşak enerjisiyle bizi rahatlatmaya başlayacak. Sezgilerimizle birlikte sanatsal yönlerimiz de keskinleşiyor.  Kişisel gelişim veya spiritüellikle ilgili konulara eğilimimiz artacak.

03 Temmuz Pazar:
Bugün sabaha karşı Ay boşluğa düştükten sonra, 17:19'da Yengeç burcuna giriyor. Bu durumda gün boyu açısız ve bağlantısız kalacağından, bugünü akışa ayak uydurarak geçirmek yararlı olacaktır. Gerilimli kişi ve ortamlardan uzak durmaya, sezgilerimize, iç sesimize  kulak vermeye çalışalım.

Akşama doğru ev, ailevi konular, anılar, alışkanlıklarımız ve iç dünyamızın ihtiyaçları ve duygusal tatmin gündemimizi oluşturmaya başlayacak.

Herkese iyi bir hafta diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.