Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Oğlak burcunda stresli bir dolunay!

18 Temmuz - 24 Temmuz 2016 haftası

Zor günlerden geçiyoruz. Türkiye'mizin astrolojik haritası oldukça gerilimli gözüküyor. Bildiğiniz gibi, Plüto'nun Türkiye'nin açık düşmanları temsil eden alanına girdiği Ocak 2015'ten bu yana sıkıntılar açık ve net bir şekilde artmıştı. Kritik olaylar hızlı giden bir transit tarafından tetiklendiğinde ortaya çıkar. 15 Temmuz günü 24 derecede Akrep burcunda olan Mars, Türkiye Cumhuriyetinin astrolojik haritasında yine 24 derecede Akrep'te bulunan Jüpiter ile kavuşum yaptığında olaylar patladı. O sırada ilerletilmiş (progres) Merkür yeraltı faaliyetlerinin temsilcisi Plüto ile kavuşumda bulunuyordu. Koç burcundaki transit Uranüs de bir süredir Terazi burcundaki Merkür - Satürn'e yaptığı karşıt açıyla beklenmedik ani girişimleri, kaotik olayları ortaya çıkaracak bir zemini zaten hazırlamıştı. Gerek Plüto, gerekse de Uranüs ve içlerinde en hızlı giden olmasına karşın Satürn de dahil olmak üzere, bu ağır hareket eden gezegenler olayların malesef çok çabuk çözülebileceğine işaret etmiyorlar. Eylül ayında gerçekleşecek Güneş ve Ay Tutulmalarını da gözönüne aldığımızda, yaklaşık bir buçuk yıl kadar sürecek zorlu bir dönem var önümüzde!


İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
18 Temmuz Pazartesi:
Haftaya ciddiyet, disiplin ve sorumluluk duygusu ile başlıyoruz. Daha gerçekçi, ayaklarımız sağlam basar durumdayız. Ay Oğlak burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Akşam saatleri akış biraz daha rahat.

19 Temmuz Salı:
Bugün adeta duygusal anlamda dört mevsimi birarada yaşıyoruz. Sabah erken saatler Ay - Plüto kavuşumunun etkisiyle zorlayıcı ve sıkıntılı. Öğleden itibaren gün daha verimli. Otorite konumundaki kişilerden yardım ve destek alabiliriz. Önemli görüşme ya da toplantıları öğleden sonraya kaydırmakta yarar var. Akşama doğru beklenmedik olaylar, ani yön değişiklikleriyle gerilmemiz mümkün. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise öfkemize yenilmemek önemli; gergin, tepkisel ve tahammülsüz olabiliriz. Buna geceyarısından sonra gerçekleşecek Dolunay'ın enerjisi de eklenince, inişli çıkışlı ruh halleri kaçınılmaz.

20 Temmuz Çarşamba:
01:56'da 27 derece Oğlak burcunda, iş, kariyer, yaşamdaki seçimlerimiz, hedeflerimizle ilgili bir Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay gizli kalmış, örtülü konuları ortaya çıkarır ve bizi ilerlemekten alıkoyan ne varsa onlardan özgürleşmeyi getirir. Dolunay sırasında Mars yine tetikleyici konumda. Yaklaşık iki haftayı tempolu, hareketli ve bol aksiyonlu geçireceğiz demektir.Kişisel düzeyde hayatımızla ilgili kararlarımızı, kariyer seçimlerimizi ve bunların bize uygun olup olmadığını sorgulayacak, iş ve kariyer planlarımızla, iç dünyamızın ihtiyaçları ve ailemiz arasındaki dengeyi tutturmaya çalışacağız. 15 gün boyunca, işimizden memnun değilsek ayrılma ve yeni bir işe geçme ihtimalimiz yüksek.

Dolunay Türkiye'mizin yurt dışı, yabancı ülkelerle ilişkiler, turizm, uluslarası ticaret ve seyahatleri gösteren alanında gerçekleşecek.

Dolunay'ın ardından başkaca bir açısı kalmayan Ay boşluğa düşecek. 06:11 itibariyle ise artık Kova'da serüvenini sürdürecek. Yaklaşık iki gün boyunca toplumsal konular, sosyallikler ve arkadaşlarla ilişkiler ön plana çıkacak.

21 Temmuz Perşembe:
Sabah saatlerinde iletişim biraz sıkıntılı gözüküyor. Önemli toplantıları öğleden sonraya almak gerekir. Akşam saatleri önemli ve hızlı gelişmelere, heyecanlı ve ani yön değişikliklerine açık.

22 Temmuz Cuma:
Öğleye dek gökyüzü oldukça gerilimli. Ay'ın Balık burcuna geçmesiyle birlikte esnek ve kabülde bir ritm ile akış rahatlıyor.

12:30'da Güneş, yöneticisi olduğu, ateş burçlarından, sabit karakterli Aslan burcuna geçiyor. Bir ay boyunca içtenlik, spontanlık, yaratıcılık ve sıcak ilişkiler ana temalar. Aslan gözükmek, dikkat çekmek, sahnede olmakla ilgili bir burçtur. Bu dönemde davet ve organizasyonlar artabilir. İnatçılık, kibir, egosantrizm, beğenilmeme korkusuyla yaratıcılığını sergilemekten kaçınma, istekleri yerine gelmediğinde zorbalaşma gibi olumsuz yönlerine dikkat etmek gerekir.   

23 Temmuz Cumartesi:
Zorlu bir hafta sonuna giriyoruz. Sabah saatleri yanlış anlama, anlaşılma, hayal kırıklıkları veya moral bozukluğu getirebilecek etkilere açık. Akşama doğru üzerimizdeki bu olumsuz hava, yerini daha iyimser etkilere bırakıyor. Ancak bu kez de aşırılıklara karşı uyanık olmamız gerekiyor. Fazla iyimserlik ya da aşırı güven sonradan pişman olacağımız şeyler yaptırabilir.

24 Temmuz Pazar:
Akşamüstüne dek gün kendi ritminde akıyor. Dinlenerek, meditatif çalışmalarla ya da sevdiğimiz kişilerle paylaşımlarda bulunarak günümüzü hoş ve sakin bir şekilde geçirebiliyoruz. Akşamüstü Koç burcuna giren Ay ile birlikte enerjimiz ve tempomuz yükseliyor. Spor ya da yaratıcı etkinlikler açısından günün ikinci yarısı ideal. İnisiyatif ve cesaret isteyen konularla aktif bir şekilde ilgilenebiliyoruz. Bu kez de öfke yönetimini becermek ve kendimizi ifade etme tarzımızı gözden geçirip denetim altında tutmamız gerekiyor.

Daima barış, huzur, birlik ve beraberlik içinde olmak dileğiyle. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.