Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
İletişim diline dikkat!

25 Temmuz - 31 Temmuz 2016 haftası

Bu hafta en önemli konu iletişim! 15 Temmuz'dan bu yana Aslan burcunda bulunan Merkür, 30 Temmuz akşamından itibaren Başak burcunda yol almaya başlıyor. Merkür'ün Aslan'dan Başak'a geçmesiyle birlikte, düşünme, konuşma ve muhakeme etme biçimimiz farklılaşıyor. Aslan burcundayken daha buyurgan ve otoritenin sesi olarak kendini gösteren Merkür, bu kez daha dikkatli, detaycı, sistemli ve analitik bir şekilde çalışacak. Gereksiz söz kalabalığındansa yararlı ve uygulanabilir fikirler, pratik ve gerçekçi yaklaşımlar söz konusu olacak. Daha planlı programlı olacağız. Ancak bu kez de algılama sistemimiz radar gibi kusur bulmaya, düzeltip mükemmelleştirmeye yönelik çalışacağından dikkatli olmamız gerekecek.


Haftanın iletişim ve haberleşme açısından en zorlayıcı günü Cuma! Özellikle akşam saatlerinde ağzımızdan çıkanı kulağımızın iyi duyması ve aşırı eleştirel, kavgaya dönüşebilecek tartışmalara karşı uyanık olmamız son derece önemli. Düşünmeden sarfedeceğimiz bir söz karşımızdakinin üzerinde ciddi anlamda tahribat yaratabilir. Çabuk sinirlenebilir, konuşmaları tartışma boyutuna taşıyıp incitici konuşabiliriz. Aceleye getirilmiş kararlardan sakınmamız gerekiyor. Unutmayalım; öfkeyle kalkan zararla oturur!

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
24 Temmuz Pazartesi:
Haftaya duygusal anlamda yüksek bir modda, enerjik bir şekilde başlıyoruz. Sabah saatleri daha verimli geçebilecek gibi gözüküyor. Öğleden sonrası güç savaşları, iç sıkıntısı ve tatsızlıklara açık. Serinkanlılığımızı korumamız son derece önemli. Akşama doğru bu gergin hava yerini sükunet, uyum ve huzura bırakacak. İlişkilerimizin daha rahat akacağı bir akşama ilerleyeceğiz.

26 Temmuz Salı:
Sabah erken saatlerde yaratıcı ve parlak fikirlere açığız. Meselelere farklı açılardan bakabilir, yepyeni çözümlerin farkına varabiliriz. 09:19 itibariyle Ay bütün bir gün boşlukta kalacak. Önemli işlerimizi, görüşme ve toplantılarımızı daha uygun bir zamana almak akıllıca olacaktır. Bugün akışa ayak uydurma, elimizdeki işleri zorlamadan ve olabildiğince yoluna koyma, kişisel gelişim, meditatif çalışmalaryapmaya elverişli! Dinamik başlamasına karşın, akışa ayak uyduracağımız bir gün bekliyor bizi.

18:38'de Ay Boğa burcunun sakin, denge, barış ve huzur arayışındaki konforlu dünyasına girdiğinde, kendimizi daha iyi hissedeceğiz. Doğayla başbaşa olma ya da hayatın zevkli ve mutlu eden yönlerinin keyfini çıkarma eğilimimiz yükselecek. Kendimize yeterli olma ve maddi manevi sahip olduklarımızla değerli hissetme ihtiyacında olacağız. Ancak gecenin ilerleyen saatlerindeki Ay - Güneş karesi, huzuru bir anda yok edebilecek bir enerjiyi getirecek. Özellikle yakın ilişkilerde sakin, itidalli olmaya bakalım. Sonradan pişman olacağımız tartışmaların içine sürüklenmeyelim.

27 Temmuz Çarşamba:
Haftanın belki de en verimli, yapıcı günündeyiz. Ay Boğa burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Hayal gücü gerektiren sanatsal çalışmalar, müzik, dans, resim, edebiyat gibi konularla ilgilenmek için güzel bir gündeyiz.

Akşam saatlerinde ise, ilişkiler konusunda sıkıntı yaratabilecek etkiler var. Ancak, meselelere egosal yaklaşmadığımız sürece, üstesinden gelemeyeceğimiz konular değil!

28 Temmuz Perşembe:
Gün rahat bir akış içerisinde, iyimser ve olumlu enerjilerle başlıyor. Sabah saatleri yurt dışı, yazışmalar, hukuk ve seyahat anlamında sıkıntısız.

18:15'de boşluğa düşen Ay, 21:17'de tekrar açı içine giriyor. İkizler burcunun hareketli ve dinamik, meraklı ve muzip nitelikleri ön plana geçerken, iletişim ve haberleşmenin hızlandığı bir süreç başlıyor.

29 Temmuz Cuma:
Sabah saatleri güzel, canlı ve hareketli. Öğleden itibaren zorlayıcı enerjiler kendini göstermeye başlıyor. Kendimizi engellenmiş, kısıtlanmış, anlaşılamıyor hissedebiliriz. Konuşma şeklimize çok dikkat edelim. 22:48'de Merkür (Aslan) ile Mars (Akrep) kare açı içine giriyorlar. Fevri kararlar almaktan, ani girişimlerden sakınmalıyız.

Merkür'ün bir oktav büyümüşü olarak nitelendirilen Uranüs, 23:06'da Koç burcunda geri gitmek üzere durağanlaşacak. 29 Aralık 2016'ya dek yaratıcı ama bir o kadar da taşkın enerjisi içe yönelik çalışacak. Önemli içgörüler kazanacağımız bir süreç başlayacak. Kendi özelliklerimizi, herkesten farklı ve yaratıcı yönlerimizi keşfedecek, yenilenme enerjisini içimizde hissedeceğiz.

30 Temmuz Cumartesi:
Hareketli, neşeli ve keyifli bir günle hafta sonuna "merhaba" diyoruz. Ay İkizler burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Yakın ilişkilerde güzel gelişmeler ve hoşluklar yaşanabilir.

Merkür 20:18'de Başak burcuna geçecek. İletişim ve haberleşme, yazımın başında sözünü ettiğim şekilde gelişecek. Meselelere pratik, gerçekçi ve yararlı bir şekilde yaklaşacağız. Ancak bu kez de önemsiz ayrıntıları yersiz endişelerle dert etme eğiliminde olma ihtimalimiz var. Kendimize ve etrafımızdakilere hayatı zorlaştırmamaya çalışalım.

Ay boşluğa düştükten sonra, 00:10'da Yengeç burcuna geçecek. Hassas, duygusal, anaç ve sezgiselliğimizin yükseldiği bir dönem başlayacak.

31 Temmuz Pazar:
Duygusal ihtiyaçlarımızla ilgilenmek, onları doyurmak ve aidiyet duygumuzu güçlendirecek bir sistem içinde hissetmek ihtiyacındayız. Ailemiz ve sevdiklerimizle bir arada olmak, onlarla hayal ve ideallerimizi paylaşmak bize iyi gelecek. Evimizle ilgilenmek ya da ailevi konular öne geçebilir.

Herkese huzurlu, barış içinde geçecek, iyi bir hafta diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.