Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Gökyüzünde düello!

22 Ağustos - 28 Ağustos 2016 haftası

Bu hafta ortalık toz duman! Astrolojide kötücül olarak nitelendirilen Satürn ile Mars kraliyet yıldızlarından Antares ile kavuşum yaparken, iyicil gezegenlerden Jüpiter ve Venüs, Merkür ile enerjilerini birleştiriyor. Hem ruhsal hem de fiziksel anlamda bizi zorlayacak olan enerjilerle, tıpkı bir tahtarevallide gibi, bir ineceğiz bir çıkacağız demektir.


Hafta başında gerçekleşecek Jüpiter - Merkür kavuşumuyla (Başak) bilgi paylaşımları, haberleşme veya dedikodu potansiyeli artıyor. Öte yandan basın, yayın, eğitim, uluslararası ilişkiler, ticaret ve turizm ile ilgili konularda önemli gelişmeler ortaya çıkabilir. Venüs'ün de enerjisi bu gruba eklenince ilişkiler, ortaklıklar veya değer duygumuzla ilgili konulardaki vurgu artacak. Beraberliklerde ciddi kararlar alınabilir, yepyeni ve ufkumuzu açacak ortaklıklar gündeme gelebilir.

Haftanın özellikle ikinci yarısı bizi bir hayli zorlayacak gibi gözüküyor.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
22 Ağustos Pazartesi:
Haftaya enerjik ve dinamik bir şekilde başlıyoruz. Ay Koç burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Aceleci ve telaşlı olmamaya bakalım. Ay'ın Uranüs ile etkileşimi sabah saatlerini kaza ya da sakarlıklara açık ve huzursuz kılarken, bizi de tepkisel hatta isyankar olmaya götürüyor.

Öğleden sonra enerjiler daha sakin, biz de konulara daha gerçekçi ve pratik bir şekilde yaklaşıyoruz. 19:38'de Güneş Başak burcuna geçiyor. Parlak, eğlenceli ve renkli Aslan döneminden sonra, Başak'ın alçakgönüllü, çalışkan, verimli ve yararlı olmaya odaklı, üretken dünyasındayız artık! Bir ay boyunca günlük düzen, işyeri ve beraber çalıştığımız kişiler, sağlıklı ve formda kalmakla ilgili konular gündemi oluşturacak.

Güneş'in Başak'a geçmesinin ardından boşluğa düşen Ay, gece yarısından sonraya dek açısız ve bağlantısız kalacağı bir konumda olacak. Dolayısıyla önemli kararları, buluşma ya da toplantıları daha uygun bir zamana ertelemekte yarar var.

23 Ağustos Salı:
Sakin, yavaş enerjili bir gündeyiz. Kararlı, gerçekçi, maddi ve manevi anlamda sahip olduklarımızla kendimizi yeterli, güvende ve değerli hissetmek ihtiyacındayız. Ay Boğa burcunda ilerliyor. Duygusal konulara akılcı bir şekilde yaklaşma imkanımız var.

Gece geç saatlerde gercekleşen Ay - Plüto üçgeni, kendi gücümüzün farkında olmayı getirirken, güçlü ve karizmatik kişilerden yardım ve destek görmeyi de mümkün kılıyor. İstikrarlı ve kalıcı gelişmeler bekleyebiliriz.

24 Ağustos Çarşamba:
Haftanın en karmaşık enerjili günündeyiz. Mars ile Satürn kavuşum içine giriyorlar. Bu kavuşum olumlu anlamıyla Mars'ın öfke ve tepkiselliğini Satürn'ün disiplin ve sabrıyla harmanlamayı getireceğinden, önemli girişimlerimizde bize destek verebilir. Aynı zamanda kendimizi engellenmiş, yavaşlatılmış hissetmemize de neden olabilir.

Akşam saatleri Ay - Jüpiter üçgeni ile akış daha rahat bir hale geliyor. Hukuksal konular, yurt dışı, eğitim, yayıncılık ve ticaret ile ilgili konular için koşullar ideal.

Gece yarısına doğru Ay boşlukta ve açısız, bağlantısız kalacağı bir sürece giriyor yine!

25 Ağustos Perşembe:
Bugün düne oranla daha zorlu! 02:40'da İkizler burcuna giren Ay, iç dünyamızı kıpır kıpır ve bir miktar huzursuz bir konuma taşıyor. Bugün bilgi alışverişleri ve haberleşme son derece önemli. Özellikle yakın ilişkilerde ağzımızdan çıkan her söze çok dikkat etmemiz gereken bir gündeyiz. Maksadını aşacak şeyler söyleyip sonradan üzülebiliriz.

Akşam saatleri en rahatsız enerjilerin kreşendo yaptığı bir zaman dilimi! Ay,  Mars - Satürn kavuşumunu tetikliyor! Kaza, sakarlık, kavga potansiyeli var.

26 Ağustos Cuma:
Enerjimizin düne oranla daha düşük olduğu bir gündeyiz. Kararlılık ve kendine güven gerektiren konularda zorlanabiliriz. Canımız pek bir şey yapmak istemeyebilir. Bağışıklık  sistemimiz zayıf düşebileceğinden iyi beslenme ve dinlenmeye bakalım. Dikkatsizlik veya dalgınlık nedeniyle yanlış kararlar alabilir, yanlış işler yapabiliriz. Dağınık enerjiler, yönsüzlük ve belirsizlik yaratabilir. Mars  ve Neptün arasındaki gerilimli açının etkileri hafta sonuna dek sürecek. Bu konum yaratıcı konuları destekleyici olmakla birlikte, genel anlamıyla yanıltıcı,  kafa karıştırıcı durumları gündeme taşır.

Akşam saatlerinde serinkanlılığımızı korumak büyük önem kazanıyor. Gereksiz alınganlıklar ilişkilerde serin rüzgarlar yaratıp, tadımızı kaçırabilir. Her şeyi aşırı büyütüp dert edebiliriz.

27 Ağustos Cumartesi:
Cumartesinin ilk saatleri (gece) ilişkiler bağlamında çok hassas. İletişimde empatik, özenli ve duyarlı olmanın önemini anlıyoruz. Sabah saatleri ise, akış nispeten daha iyi. Ancak bu kez de aşırı duyarlılık sonucu kırılganlık, alınganlıklar kendini gösterebilir. Ay 06:05'te Yengeç burcuna giriyor. Aile, ev, ailevi konular, ebeveynlerimiz  ve gönül bağı kurduklarımızla ilgilenmeye yöneliyoruz.

Akşam saatleri Jüpiter - Venüs kavuşumunun iyicil enerjisiyle içimiz yıkanıyor adeta! Muazzam bir duygu zenginliği yaşayabilir, aşk, ilişkiler, sanat ve yaratıcılık konularında güzel gelişmeler yakalayabiliriz. Evlilik, ortaklık ve genel anlamıyla sosyalliklerden yana hoş gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca maddi konularda da güzel fırsatlar bizi bekliyor olabilir.

28 Ağustos Pazar:
Duygusal ihtiyaçlarımız öncelikli!  Ailemiz, aile büyüklerimiz ve sevdiklerimizle olmak bize iyi gelecek. Sabah saatleri ufak tefek gerginlikler yaşanabilir ancak bunlar üstesinden gelinmeyecek şeyler değil!

Akşam saatleri yine iç dünyamızı karıştıracak ani olaylara veya  huzursuzluklar yaşanabilir. Sakin ve mantıklı bir yaklaşım içinde olmanın yararını göreceğiz.

Herkese iyi haftalar, güzel günler diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.