Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Güzel gelişmeler!

26 Eylül - 02 Ekim 2016 haftası

İyicil enerjilerle başlayan ve özellikle hafta sonunda Terazi burcunda gerçekleşecek Yeniayla bizi ilişkiler alanında güzel gelişmelere taşıyacak bir haftadayız.


Pazartesi günü 09:59'da gerçekleşecek Güneş - Jüpiter kavuşumu, haftanın ilk bir kaç gününü  yurt dışı, turizm, dış ticaret, hukuk ve eğitimle ilgili güzel gelişmelere, fırsat yaratacak yeni deneyimlere açık kılıyor. Bu kavuşum kişisel doğum haritalarımızda hangi alanda gerçekleşiyorsa o alanın konularında yüzümüzü güldürecek gelişmeler bekleyebileceğiz.

Hafta sonu ise Terazi burcunda gerçekleşecek Yeniay gökyüzündeki bu olumlu havayı pekiştirecek etkiler yaratacak gibi gözüküyor.


İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
26 Eylül Pazartesi:
İş görüşmeleri, önemli toplantılar, yepyeni girişimler  için son derece elverişli, şanslı ve avantajlı bir günle haftaya "merhaba" diyoruz. Ay Aslan burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Enerjimiz yüksek, canlı, neşeli, yaratıcı ve içimizdeki oyuncu ve şakacı taraflar kıpırdanır durumda! Hayata daha olumlu bakabiliyoruz. Öte yandan, aşırı yeme içme, ya da hayattan zevk alacağımız konulara yönelme eğiliminde olabiliriz. Öğle saatlerinde hayata daha gerçekçi ve ayakları yere basar vaziyette bakmamızı sağlayacak etkiler var. Gün genel anlamıyla keyifli, sosyallik ve iş ilişkileri anlamında geliştirici, bizi mutlu ve doyumlu kılabilecek enerjilere sahip.

27 Eylül Salı:
Heyecan verici, güzel gelişmelere açık, coşkulu bir gündeyiz. 11:54'e dek elimizdeki işleri toparlamaya bakalım. Sonrasında boşluğa düşen Ay, gece yarısından sonraya dek açısız ve bağlantısız kalacağı bir süreçte olacak. Günün ikinci yarısını akışa ayak uydurarak geçiriyoruz. Bu konum, kişisel gelişim çalışmaları ya da yaratıcılık isteyen konular için son derece destekleyici!

28 Eylül Çarşamba:
Gece yarısından kısa bir süre sonra Ay Başak burcunda yolculuğuna başlıyor. İşlerimizi önem sırasına göre listeleyip hemen kolları sıvıyoruz. İş ve özel ilişkileri destekleyen enerjiler var. Ancak akşamüstüne doğru dikkatle ve temkinle ilerlememiz gerekecek. Duygusal tepkilerle yanlış işler yapmamaya çalışalım. Tarafsızlığımızı kaybetme tehlikesi var. Enerjimiz bir miktar düşebilir ve kendimizi halsiz hissedebiliriz. Karmaşa ve zorlu koşullardan uzak duralım; karamsarlaşabiliriz. Kadınlarla olan ilişkilerde sıkıntılar yaşanabilir. (Ay - Satürn karesi ve Ay - Neptün karşıtlığı)

29 Eylül Perşembe:
Ay'ın boşluğa düşeceği 13:07'ye dek günü iyi organize olup, verimli bir şekilde değerlendirebilme şansımız var. Detay ve dikkat gerektiren işlerde başarılıyız. Öğleden sonraki girişimlerimiz ise belirsizlikler nedeniyle sonuçsuz  kalabilir. Geceyi dinlenerek ya da sevdiklerimizle bir arada ve rahat bir şekilde geçirmeye bakalım.

30 Eylül Cuma:
Bugün ilişkilerde ve ortaklıklarda denge, uyum ve huzuru yakalamakta zorlanmayacağız; Ay 10:52 itibariyle Terazi burcunda yol almaya başlayacak. Sosyalleşmek, hayatın hoş ve zevkli yönleriyle ilgilenmek için koşullar çok elverişli. Öğleden sonra ise gerginlikler başlıyor. Kaza, ya da sakarlıklara karşı uyanık olmakta yarar var. Akşam saatleri ise yine iyicil enerjiler iş başına geçiyor. Buna bağlı olarak neşemiz, keyfimiz yerine gelmeye başlıyor.

01 Ekim Cumartesi:
İkili ilişkiler ya da genel anlamıyla tüm sosyal ilişkilerimizde şanslı, mutlu, huzurlu ve doyumlu olacağımız güzel bir sürece girdik.

03:11'de 8 derece Terazi burcunda, hemen Jüpiter'in yanıbaşında bir Yeniay gerçekleşecek. Bir ay boyunca gerek kişisel hayatlarımızda gerekse de global anlamda ihtiyaç duyduğumuz huzur, denge ve işbirliğini yakalayabileceğiz. Yurt dışı, eğitim, ve hukuki konularda güzel gelişmeler bekleyebiliriz. Tüm Terazi (Yükselen Terazi dahil) ve karşıt burcu olan Koç burçlarını (Yükselen Koç dahil) özel hayat veya iş anlamında güzel başlangıçlar bekliyor olabilir.

Sevgi ve ilişkiler açısından oldukça romantik, güzel gelişmelere açık bir dönemdeyiz. Venüs - Neptün üçgeni, sanatsal girişimleri ve yaratıcılığı mükemmelleştirirken, sosyal hayatı da renklendirecektir.

02 Ekim Pazar:
08:43 itibariyle Ay boşluğa düşüyor. 22:43'te Akrep burcuna girene dek, günü akışta ve kabülde geçirmeye bakıyoruz. Programlarımız, dışımızdaki nedenlerle değişikliğe uğrayabilir. Günü hiç bir şeye takılmadan keyifle, belki de bir miktar tembellik ederek gönlümüzce geçirmeye çalışmak en doğrusu!

Gece yarısına doğru Akrep burcuna giren Ay ile, özellikle yakın ilişkilerde, yakıcı ve uç noktadaki duygular bizi zorlamaya başlayacak.

Herkese güzel bir hafta diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.