Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Rahat bir hafta!

05 Aralık - 11 Aralık 2016 haftası

Haftanın ilk yarısı önemli girişimlere, yeniliklere şans verecek fırsatlarla dolu! Çarşamba günü sevgi ve ilişkinin temsilcisi Venüs, Kova burcuna geçecek. 4 Ocak 2017'ye kadar hiç bir konuda zorlanmaya gelmek istemeyeceğiz. Eşitlikçi, adil ve birbirimize alan tanıyan ilişkiler içinde olmak ihtiyacında olacağız. Bu süreçte başlayacak olan ilişkiler daha çok arkadaşlık bazında olabilir. İçimizdeki sıra dışı tarafları ortaya çıkaracak, bireyliğimizi ve bizi biz yapan özellikleri özgürce ortaya çıkarmamıza izin verecek ilişkiler içinde olmak isteyeceğiz. Sanat, güzellik ve estetik konularına yaklaşımımız da bilinenden farklı olabilir. Özgün yaratımlar ortaya çıkarabiliriz.


Cuma günü bu haftanın en verimli günlerinden. Yurt dışı, hukuksal ya da eğitsel konular açısından gökyüzü oldukça destekleyici! Sabırla ve disiplinle üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir konu yok. Hedeflerimizi gerçekleştirmek üzere, dengeli, tedbirli ve güvenli bir şekilde ilerleyebileceğiz.

Hafta sonu ise, hayal ve imgelem gücü, algı ve sezgilerimizi tetikleyecek enerjiler devrede! Sanatsal ve yazınsal girişimler, meditatif çalışmalar açısından elverişli bir zemin var.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
05 Aralık Pazartesi:
Haftaya dinamik bir şekilde başlıyoruz. Yeni girişimleri destekleyen etkileşimler var. Ancak işlerimizi 14:24'e dek kotarmamız gerekiyor. Zira sonrasında Ay yarın sabaha dek boşlukta olacağı bir süreçte kalacak. Netleşmek ya da kararlılıkla ilerlemek için şartlar pek elverişli değil.

06 Aralık Salı:
07:32'de Ay Balık burcuna geçecek. Duyarlılık ve duygusallık dozu yüksek, yaklaşık iki günlük bir süreç başlıyor. Daha nazik, birbirimize karşı anlayışlı ve empatik olacağımız bir gündeyiz. Öğle saatlerinden itibaren duygularımızı ve duygusal ihtiyaçlarımızı en etkin şekilde ifade edebiliyoruz. Akşam saatlerinde ise hassasiyetimiz artıyor. Her şeyden derin bir şekilde etkilenebiliriz. Sanatsal ve yazınsal konular ya da meditatif çalışmalar için enerjiler çok uygun.

07 Aralık Çarşamba:
Günün ilk yarısı akış daha rahat ancak ikinci yarısında sıkıntılı ya da huzursuz olma ihtimalimiz var. Otorite konumundaki kişilerle ters düşebiliriz.

17:52'de Venüs Kova burcuna geçiyor. Teknolojik konular, yenilikler ve ilişkilerde daha özgürlükçü, mesafeli ve dostane yakınlıkların ön planda olacağı bir süreç başlıyor.

08 Aralık Perşembe:
Günün ilk yarısını akışta, yani bir anlamda hayata izin verecek şekilde, müdahalesiz geçiriyoruz.
Öğleden itibaren dağınıklık ve durağanlık yerini dinamizm, enerji ve cesaretle atılacak adımlara bırakıyor.
Özellikle ilişkilerde ya da finansal konularda güzel gelişmeler bekleyebiliriz.

09 Aralık Cuma:
Jüpiter - Satürn ve Güneş arasındaki uyumlu etkileşim güne damgasını vuruyor. Sabırsızlık göstermez, aceleye getirilmiş, üstünde pek düşünülmemiş kararlar almaktan kaçınırsak bugünü lehimize kullanabiliriz. Günün özellikle ikinci yarısı ilişkiler açısından çok destekleyici.

10 Aralık Cumartesi:
Dünkü enerjiler bugün de hakim. Geleceğe ilişkin projelerimiz üzerinde düşünebilir, planlamalar yapabiliriz. Sabaha karşı Ay yine boşlukta, açısız ve bağlantısız kalacağı bir sürece girecek. 15:42'ye dek hafta sonumuzu organize etmekte zorlanmamız mümkün. Akşamüstü Boğa burcuna giren Ay ile daha dingin ve huzurlu bir duygusal moda geçiyoruz. Hayat adeta yavaşlıyor ve biz maddi ve manevi anlamda kendimizi konforda ve güvende hissetme ihtiyacı ile doluyoruz. Ancak gecenin ilerleyen saatlerindeki enerji akışları bizi huzursuz edebilecek yapıda gözüküyor. İlişkilerde dalgalanmalar, sinirlilik ya da kıskançlıklar keyif kaçırabilir.

11 Aralık Pazar:
Haftanın son gününü huzurlu, sakin ve ağırdan alarak geçiriyoruz. Bugünü kişisel gelişim, sanatsal veya meditatif çalışmalara ayırabiliriz. Akşama doğru gerginlikler bastırıyor. Uç noktadaki duygularımızla baş etmek durumunda kalabiliriz.

Herkese iyi haftalar. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.