Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - barsak enfeksiyonu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbarsak enfeksiyonu

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118579
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2009 Saat 14:30
Limondan başka, zencefil ve karabiber'de öksürüğe iyi gelir, ama acı olduklarından, limon tercihimizdir.Burnu için, "SiccNasal" diye yeni bir merhem çıktı, burun deliklerine mercimek kadar sıkıp, dışardan biraz ovalıyorsunuz, epey bir süre burnu açık tutuyor.
Yukarı Dön
littleangel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 12 Oca 2009
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2009 Saat 15:13
öksürüğü yok ama sesi kısık gibi geliyor sabahları. peditus gibi bişey kullanmama gerek yok değilmi?
      bisorum daha olacaktı kızım 21aylık hala anne sütü alıyor ve o şekilde uyuyor.bu yüzden gece de en az iki kere uyanıyor.artık anne sütünün yararı varmıdır?


Düzenleyen littleangel - 16 Oca 2009 Saat 15:23
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118579
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2009 Saat 09:25
Soğuk algınlığı ilacı diye satılan hiçbir ilacı kullanmayın.. Faydasızdır, zararlıdır ve 2 yaşın altında tehlikelidir.Ayrıca hepsi "parasetamol" içerdikleri için, Calpol veya paranox ile beraber kullandığınızda, zehirlenmeye yol açar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.