Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Defne'nin Ayağında İçe Basma Var mı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDefne'nin Ayağında İçe Basma Var mı?

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
defnecik Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 23 Şub 2010
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 79
Mesajın Direkt Linki Konu: Defne'nin Ayağında İçe Basma Var mı?
    Gönderim Zamanı: 15 Haz 2013 Saat 18:06
Merhaba Doktor Bey;
Bir sorumda Defne'nin ayağı ile ilgili olacak. Ekte resimlerini göndermeye çalıştım. Defne sol ayağının iç tarafına basıyor, ayakkabı ile bile belirgin bir basma görünüyor. Doktora gittik ama önemli bir durum söz konusu olmadığını 8 yaşına kadar düzelebileceğini söyledi. Ama bacağındaki eğriliği göstermedik. Eski konularına bakmıştım. Orada DVT 3 kullanımını tavsiye etmişsiniz. Acaba Defne için de bunu kullanmak gerekir mi? İlginiz için teşekkür ederim.





Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 121285
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2013 Saat 10:03
Resimler açılmıyor, görebilseidim daha kesin söyleyebilirdim. "Düz tabanlık" için acele etmeyin, mümkün oldukca çıplak ayakla ve  parmak ucunda yürütün. Diz-ayak bileği arasındaki eğrilikler önemli değildir, anne karnındaki oturma şekline bağlıdır. Dvit3 ampul verdiğimiz durumlar; Kalça-ayak bileği arasında olan, X-bacak veya O-bacak durumlarıdır.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.