Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
nuriyeugur
Kıdemli Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1403
|
Konu: çocuk sonrası evlilik ve ilişki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2009 Saat 12:18 |
ben 4 yıllık evliyim ve 7 aylık hamileyim. birçok kişiden çocuk olduktan sonra evliliğin bozulduğunu duydum.öncelik çocuğa verildiği için sorunlar ortaya çıkıyor ve sert tatışmalar da hep çocuk konusunda çıkıyormuş. gerçekten öyle oluyor mu yoksa bu insanın kendi elinde mi. Allah bozmasın muhteşem bir evliliğim var ve bunun bozulmasını istemiyorum. bebeğimle daha mutlu olmak istiyorum. Bu konuda fikirlerinizi ve yapmam gerekenler konusunda yardımlarınızı bekliyorum...
|
 |
küçük kanaryam
Elmas Üye
minik mercimeğim yaramaz oğlum :)
Puanlar: 8555
|
Gönderim Zamanı: 09 Mar 2009 Saat 12:34 |
bence kişilerin birbirine karşı anlayışları ile alakalı bi durum...
inşallah ağzımızın tadı bozulmaz..
tecrubeli anneler yardım bize 
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 15446
|
Gönderim Zamanı: 09 Mar 2009 Saat 12:40 |
Canım gerçekten karşılıklı anlayış çok önemli, bizde çocuk olduktan sonra tek değişen şey hiç başbaşa bir yere gidemedik, o da çok problem değil, çocuk olunca bu tür şeylerin de çok fazla eksikliğini duymuyorsun, duymaya da fırsatın olmuyor zaten
|
|
 |
yeliz
Kıdemli Üye
Puanlar: 1411
|
Gönderim Zamanı: 09 Mar 2009 Saat 14:16 |
kızlar bence de tamamen karşılıklı anlayışla alakalı bir durum gerçi ben bebğim doğduğu ilk zamanlar eşimi unutmuştum ama sonra kendime geldim ve toparladım evet bebeğim benim her şeyim ama eşim de benim biricik sevgilim ben şanslıyım çünkü eşimle baş başa bir yere gitmek istediğmzde annemler ya da kayınvalideme bırakıyoruz böyle şeyleri çok takmayın karşılıklı anlayışla sevgiyle halledersiniz
|
|
 |
nuriyeugur
Kıdemli Üye
Puanlar: 1403
|
Gönderim Zamanı: 09 Mar 2009 Saat 14:28 |
sorun keşke sadece başbaşa biyerlere gitmek olsa.biz zaten bunu 4 yıldır yapıyoruz. doya doya gezdik tatillere gittik. istediğimiz herşeyi yaptık. eşimin şimdiden bana yaklaşması bile farklı. kızını sevmek için yanıma geliyor karnımı seviyor.ben de hiç beni sevmiyorsun hep kızını seviyorsun doğunca da hep onunla ilgilenirsin diyorum. sonra moralim bozuluyor ağlıyorum. Eşim benim herşeyim ve ben çok kıskancım. bebeğimden bile kıskanıyorum onu. ne olacak halim bilmiyorum. İnşallah herşey güzel olur...
|
 |
edam
Altın Üye
Puanlar: 2915
|
Gönderim Zamanı: 09 Mar 2009 Saat 14:35 |
sevgi ve saygı devam ettikten sonra çocuk evliliği bozan bir faktör neden olsunki.. tam tersine çocuk eşleri birbirine daha da bağlar bence... karşılıklı sevgi, anlayış, hoşgörü veee mutlu bir yuva
|
........CANIM YAVRULARIM......
|
 |
küçük kanaryam
Elmas Üye
minik mercimeğim yaramaz oğlum :)
Puanlar: 8555
|
Gönderim Zamanı: 09 Mar 2009 Saat 15:00 |
nuriye arada tabi bizim evde de oluyo bu tarz bi durum karnımı okşaması onunla konuşması yada nebilem işte biz baba oğul gezeriz sen evde oturursun gibi espiriler o dk bende üzülüyorum ama bilincindeyim ki doğduğunda belki bende eşime fazla zaman ayıramıcam yeri geldiğinde oda bana... Ama herşeyi 3 çekirdek olarak paylaşacağımız kesin...
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Puanlar: 7665
|
Gönderim Zamanı: 09 Mar 2009 Saat 16:00 |
Nuriyecim suanki ruh halinle alakali bu dusunduklerin. Eminim senin dusundugun gibi degildir, esin seni sen olarak zaten seviyordur, bir de bebeginizi dunyaya getirecek oldugun icin daha cok sevmeye baslamistir...
Hamilelikte bu tur alinganliklar, duygusalliklar normal, uzulme esin seni cok seviyor.
Anlayis, sevgi ve hosgoruyle halledilir bunlar, tabi ki saygiyla da...
|
|
 |