|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gulat ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ara 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() Gönderim Zamanı: 02 Ara 2009 Saat 12:09 |
merhabalar dr.bey,
dün 3 yasındaki kızım ve ben h1n1 asısı olduk.kızıma yarım saat sonra parasetamol verdim.kendim nasıl belirtiler hissedecegim diye bekledim kolumun agrısı hic gecmedi.ancak aksam saatinde agrı kesici aldım bugün bile hala biraz agırlık var kolumda. ama kızım agrı kesiciyi erkenden aldıgı için mi bir sorun yasamadı acaba; asıya karsı tepki olusmustur vücutta degil mi? yarım doz kullanılmasıyla mı ilgili( ancak kucuk vucutta yine de bir tepki olurdu herhalde)2. dozu 3 hafta sonra alıcak .ilk doz koruyuculuk saglayıncaya kadar 10 gün pek kapalı ortamlara sokmamakta fayda var mı?
tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
küçük kanaryam ![]() Elmas Üye ![]() minik mercimeğim yaramaz oğlum :) Kayıt Tarihi: 24 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8555 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=110&title=asilar
yukarıda verdiğim linkte doktorumuz daha önce aşılar ve yan etkileri ile ilgili sorulan sorulara yorumlarda bulunmuştur.
|
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım... |
|
![]() |
|
gulat ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ara 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() |
merhabalar,
dün 3 yasındaki kızım ve ben h1n1 asısı olduk. maasallh kızım gayet iyi, hareketli bense müthiş kırgınlık hissediyorum.onun asıyı rahat atlatmıs olması neye baglı olabilir?
cevabınız için simdiden tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118576 |
![]() |
Aşıya karşı tepkiler şahıstan şahısa değişir... Merak etmeyin, 1 günden fazla sürmüyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|