Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kızımın gelişimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKızımın gelişimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurcan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2404
Mesajın Direkt Linki Konu: Kızımın gelişimi
    Gönderim Zamanı: 25 Nis 2011 Saat 14:49
Hocam kızımın dogum kilosu 3 kg  bas cevresi 34cm boyu ise 50 cm di kızım 3 suan aylık kilosu 5.600 boyu 61cm bas cevresi 37cm gelişimi pek iyi değil dedi götürdüğümüz doktor sadece anne sütü alıyor kızım mama takviyesi yapabilirsin dedi sizce nasıl gelişimi baş cevresi kücük biraz dedi anlam veremedim.
Yukarı Dön
nurcan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2011 Saat 19:04
Hocam kendim ölctüm mezurayla  bas cevresi 40 cm cıktıı vee boyu ise 57 58cm  lerde cıktıı 2.ayda 54cm demişlerdi cünkü boyuna simdi nasıl olurda 7 cm birden uzarr onu idirak edemedim nasıl ölcüm yapıyorlar bunlar ben hiç anlamadım... 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 122814
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2011 Saat 14:33
3.5 kilo doğan kız çocuğu, 3 aylık olunca; 59cm. boyda, 5.7kg. ağırlığında ve kafa çapı 40.7cm olur. Sizin ölçülerinizi esas alırsak, 3 kilo doğmuş bir kız olarak, gayet iyi bir durumda, mama filan gerekmez derim..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.