Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yardım lütfen bıngıldağı kapanmış :(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyardım lütfen bıngıldağı kapanmış :(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mustafavezeliha Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: yardım lütfen bıngıldağı kapanmış :(
    Gönderim Zamanı: 29 Nis 2011 Saat 20:13
CryCry  hocam lütfen yardım edin. kızım 18.06.2010 doğumlu şuan 10.6 kğ  boyu 79,5 cm. baş çevresi 47 cm . kontrol için doktora gittik ultrason istedi bıngıldak tamamen kapanmış dedi. büyüyede bilir büyümeyede bilir dedi. çok korktuk. lütfen yorumlarmısınız. ne olur. kapanınca çok kötü bir durum mu?
Zeynep adam hayatımın anlamı..
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5082
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2011 Saat 20:46
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=13981&title=bingildak
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=28994&PID=785201&title=bingildagin-erken-kapanmasi

Verdiğim linklerde sizin sorunuzun cevabı var. Kadir Bey size özel birşey yazacaksa, zaten bu linklere rağmen yazar Smile Sağlıklı günler...

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118980
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2011 Saat 13:41
Ne diyeyim.. Böyle doktorlarla Allah yardımcınız olsun.. Bıngıldak zaten 9 aydan itibaren kapanmaya başlar.. 10 aylık çocukta ne bıngıldağı?? İkincisi, kafa çapı normalden 2cm. fazla olan bir çocukta "bıngıldak" problemi olamaz... Erken kapanma, kafa çapı küçük olanlarda olur. Zaten bıngıldakta uğraşanlar; ya cahillerdir, ya şarlatanlardır.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.