Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ek gıda
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumek gıda

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
seahigh Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Konu: ek gıda
    Gönderim Zamanı: 28 Şub 2012 Saat 13:30

İyi günler Kadir Bey
Benim 5 ay 10 günlük bir erkek bebeğim var. 5 aydır anne sütü alıyordu ancak işe geri döndüğüm için ek gıdalara başlamak durumunda kaldık.Sütümü sağıp bırakamıyorum çünki hiç bir şekilde biberon almıyor. Yarım gün çalıştığım için günün büyük kısmı emiyor ama aralarda meyve,yoğurt ve sebze pürelerine başladık. Ancak sebze pürelerini yemiyor zaten yemesini de beklemiyorum benim bile midem bulanıyor tadından. size sorum şu acaba evde pişen az yağlı sebze yemeklerinden verebilirmiyiz? Bir örnek vermek istiyorum,bugün havuç patates ve pirinçten oluşan sebze püresinden asla yemedi ama kendimiz için zeytinyağlı pırasa yemeğinin suyunu şapır şapır içti. Bu arada kilosu 7.300,boyu 68, baş çevresi 46.
şimdiden teşekkürler:)))
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120735
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2012 Saat 23:06
Tabiiki hakli cocuk. Herzaman soyledigim gibi, Amerikali doktorlar "sebze corbalarini", yemek pisirmesini bilmeyen Amerikali anneler icin icat etmislerdir. Bizim toplumumuza asla uymaz ama doktorlarimiz sirf cikarlari icin bunu kasten on plana cikarirlar. 6. aydan sonra asilar bitince, aileler doktora gitmemeye baslarlar. Tabiiki haklilar, saglam cocugu her ay niye gotursunlerki? Ama doktor baslarina bu sebze corbasi isini acarsa, her ay mutlaka gidip, yeni sebze corbasi tarifi almak zorunda kalirlar. "-Obur ay mutlaka gelin, maydanoz baslayacagiz, onu anlatacim-" dediginde, aileler de  bir heyecan bir merak sormayin gitsin. Zaten bizim doktorlari bu hale getirenler, bu toplumun insanlaridir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Mar 2012 Saat 23:07
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.