| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
besirinannesi
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
|
Konu: hırıltı ve öksürük Gönderim Zamanı: 16 Ara 2013 Saat 12:41 |
|
Iyi günler hocam oglum iki haftadır rahatsız. Çok ilaç sevmeyen bir doktora götürmüştüm en başında, nezle geçiriyor dedi ilaç vermedi yalnız bacağındaki renksiz pütürler için alerji şurubu ve bir krem verdi. Ertesi gün oğlum ateşlendi, 39'a kadar çıktı ateşi, ailedekilerin baskısıyla ateş düşürücü verdim ateşi düştü o akşam bir daha da çıkmadı ta ki bugüne kadar. Bu arada alerji şurubunu da sadece bir õlçek verdim devam edemedim. Perşembe akşamindan beri burun tıkanıklığı var dünden beri de hıriltısı ve üç gündür õksürügü var. Bugün tablo biraz agirlaştı hep uykulu. Dr.a gidecegiz ama içim rahat degil. Bu durumda siz ne õnerirsiniz? Şimdiden teşekkürler cevabınız için.
|
 |
besirinannesi
Üye
|
Gönderim Zamanı: 16 Ara 2013 Saat 12:42 |
|
Hocam söylemeyi unutmuşum hafif ateşi de var.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 120929
|
Gönderim Zamanı: 16 Ara 2013 Saat 19:12 |
|
basit bir Grip geciriyor, sadece benim anlattiklarimi uygulayin. Sakin Astim ilaclarini,Allerji suruplarini ve balgam inceltici gibi abuk-sabuk ilaclari vermeyin.
Bacaklardaki; "renksiz puturler" : Cutis Pilaris denilen bir durumdur. O doktora bir zahmet anlatin, bunlarin bir tedavisi ve hele allerji ilaclari ile hic ilgisi yoktur, gidip bir kitap okusun... Verdigi allerji ilaci akintiyi koyulastirdigi icin, durumu daha kotuye gidecek...
Grip ile ilgili yazilari ve makaleleri okuyun.
|
 |
besirinannesi
Üye
|
Gönderim Zamanı: 17 Ara 2013 Saat 14:59 |
Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim, iki gündür doktor geziyoruz yarin bir başka dr.a gidecegiz, gittiğimiz iki doktor da sizin mesajlarınızda okuduğum astım ilaçlarını verdi, pes etmeden oğlumla ilgilenmeye çalışıyorum o ilaçları almadım. Bacaklarındaki pütürlerle ilgili söylemediğim bisey var hocam, daha önce vurulduğu ampisid ve prednol karışımı iğnelerden hemen sonra oldu, bõlgesel çıktı ve daha sonra sanırım kaşıdıkça yayıldı, krem kullandık, şu an sönmüş durumda. Bir de yanaklarında var pütürler ve kızarık kurumuş gibi, egzama olabilir mi? Onlar için oilatum gel vermisti ilaç sevmeyen doktorumuz, onu da benim sorum üzerine vermişti. Kullanmalı mıyım hocam. Tekrar teşekkür ederim, iyi günler dilerim. Size sormak istediğim birkaç soru daha var, vaktinizi ayırdığınız için çok sağolun.
Düzenleyen besirinannesi - 17 Ara 2013 Saat 15:18
|
 |
besirinannesi
Üye
|
Gönderim Zamanı: 17 Ara 2013 Saat 15:09 |
|
Hocam oğlum 20 aylık, 13 kg ve 85 cm, kafa çapı ise 50, 5 cm bıngıldağı hala kapanmamış, bu durumda ne yapmalıyız? Özel hastanedeki dr. birtakım tahliller istedi onları bugün devlet hastanesinde verdik, sonuçları bir hafta sonra alacağız, size sonuçları yazarım inşallah.
Düzenleyen besirinannesi - 17 Ara 2013 Saat 15:13
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 17 Ara 2013 Saat 19:42 |
|
3cm boy, 1.5kg.Kilo ve 2.5cm kafa buyuklugu var. 2 yas cesametinde. Bilgildak ile ugrasmiyoruz. Bu 18. Asir doktorlarinin ugras alanidir..Sirf o tahllileri yapmak icin, bahane olsun diye bu sarlatanliklari yaparlar, HICBIR SEY yapmayin/yaptirmayin.. Hele. "Beyin ameliyati" yapacagiz, veya "- Dvitami ile bilgildagi kapatacagiz-" gibi salakca onerilerde bulunurlarsa, SAKIN yaptirmayin..
Ciltteki dokuntu ile ugrasmayin, kendiliginden gececek...
|
 |
besirinannesi
Üye
|
Gönderim Zamanı: 17 Ara 2013 Saat 20:33 |
|
Teşekkürler hocam, peki diğer maillerde okuduğum d vitamini ampüllerinden kullanabilir miyiz bu yaşta? D vitamini eksiği olabilir mi acaba?
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 17 Ara 2013 Saat 21:00 |
|
Her sene; 1 Ampul Dvit3 icirebilirsiniz..
Tabii; "-bingildagi kapansin-" diye vermiyoruz..
|
 |