Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
alevbadepolat
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 60
|
Konu: Bronşiolit Gönderim Zamanı: 06 Şub 2014 Saat 19:45 |
Hocam merhaba
Kızım 5,5 aylık grip sonrası aşırı öksürük kaldı artık gece uyuyamz derecede kriz halinde öksürüyo doktora görürdük broşiolit dedi ventolin şurup verdi sizden biliyorum önermiyosınuz ama çocuk çok kötü eğer bronşları genişletmezsek nasıl rahatlasın diyo bende size soruyorum ventolin vermiceksek ne vericez bunun ilacı nedir limon ıhlamur bi işe yaramıyo çocuk nefes verirken ıslık çalıyo resmen ve zor nees alıyo bide burnu yıkalı serum fiz sürekli kullanıyorum illadin damla cold mix kuru hava herşeyi yaptım çocuk uine yıkanıyo ökdürüyo hocam ne olur bi çare:((((
Teşekkürler
|
Alev Atak
|
 |
alevbadepolat
Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Şub 2014 Saat 19:58 |
Hocam bide annem gögsüne vicks sürelim bide zeyttinyaülı gazete koyalım sırtına diyo ne diyosunuz?
Çocuk ememiyo öksürmekten açlıkta huzursuz ediyo tabi durum çok kötü hocam çok
|
Alev Atak
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118980
|
Gönderim Zamanı: 06 Şub 2014 Saat 21:30 |
Grip esnasindaki, brons daralmalari, vucudun, Akcigerleri koruma mekanizmasidir. Astim da oldugu gibi tedavi edilmesi gerekmez.. Grip esnasinda, siz bronslari genisletirseniz, mikroplarin akcigerlere inmesini kolaylastirmis olursunuz.. Zaten son zamanlarda anormal derecede artan Astimli cocuk sayisinin altinda, bu tip ilaclar yatmaktadir.. Bu ilaclar KASTEN verilmektedir.. Bir defa bu carka girdinizmi, kurtulmanizda cok zor olmaktadir. Hastaneler yatmalar, acil ambulanslarla hastanelere "Hava almaya" kosusturmalar hep bu ilaclarin kurbani olan cocuklardir. 3-5 gunluk "sahte iyilik hali" ugruna sonradan cekilen sikintilar basiniza cok isler acar. Eski mailleri okuyun, goreceksiniz.
Grip oksurukleri EN AZ: 2-3 hafta surerler. Atessiz baslayan Gripler; 1-1.5 ay surer.
|
 |
alevbadepolat
Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Şub 2014 Saat 22:09 |
Peki Hocam bu gögsüne viks sürem veya sırtına zeytinyağlı karabiberli gazete koymaya ne diyosunuz?
Kesinlikle ventolini vermiyorum sizin usul yani coldmix fizy serum ıhlamur limon sokak havasına devam
Teşekkürler
|
Alev Atak
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 06 Şub 2014 Saat 22:51 |
Tek basina Vicks yeterlidir. Gerisi; hikaye!!
|
 |
alevbadepolat
Üye
|
Gönderim Zamanı: 13 Şub 2014 Saat 20:09 |
Hocam
Vallahi harikasınz dediğiniz gibi hiç vermedim ilaç sizin yöntemle şükür çok daha iyi kızım sadece öksürük kaldı ama az.
Hocam size başka sorum olacak benim kız hiç uyumuyor ama hiçççç inanılır gibi değil gündüz 2 kere 10 dakika gecede yarım saatte 1 kalkıyo tekrar uyumak istemiyo vs vs hiçbi sorunu yok sağlık olarak ama son 1 ayda hiç kg almadı ve hiç uyuyamadığı için çok huysuz gözlerinin altı morardı artık bitki çaylarıda fayda etmiyo varmı önereceğiniz az da olsa birşey????
Teşwkkürler
|
Alev Atak
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 14 Şub 2014 Saat 07:18 |
Bu aylarda olmaz, idare edin.