|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
sedesa
Altın Üye
Kayıt Tarihi: 24 Ara 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Lütfen tavsiye...(emzirme)Gönderim Zamanı: 27 Mar 2014 Saat 15:16 |
|
Merhaba Kadir Bey,
Eski yazılarınızı okudum ve aslında cevabınızı kestirebiliyorum çok bunaldım ve acaba soruları dolaşıyor kafamda... Umarım kafamdaki soru işaretleri sizin cevabınızla netlik kazanır... Oğlum 17 ayını bitirmek üzere ve 10500 ile 10700 gr arasında gidip geliyor... Ama 4 aydır bu şekilde kilosu... Nerdeyse %90 anne sütü alıyor diyebilirim....Eline birşeyler alıp yiyor ama öğün olarak bişey yediremiyorum... Canı isterse yemek yiyor istemezse yemiyor ama huzursuzluğundan biliyorum ki aç.... Emzirmemin hemen arkasından da huzursuzluğu devam ediyor ama yine de yemek yemek istemiyor... İzin versem 15-20dk bir emecek... Bu durum beni artık o kadar bunaltıyor ki... Biraz da yemek yese eminim ki bu kadar üstüme gelmeyecek... Onu bırakıp ne bir yere gidebiliyorum ne de bişey yapabiliyorum... Emzirmeyi bıraktırmayı düşünme noktasına geldim çünkü sabrım çok çabuk tükenir oldu ama tanii ki ikilemler yaşıyorum... Bu durumda bana öneriniz ne olur... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Mar 2014 Saat 18:42 |
|
Bir kilo eksigi yok...
Su vermeyin... Suyu;ilik, hamam suyu gibi, sutu soguk verin... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|