|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
balbade
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: TAHLİLSİZ BETA TESHİSİGönderim Zamanı: 05 Nis 2014 Saat 12:25 |
|
İyi gunler kadir bey kızımın 39 derece atesi bogaz agrısı ve agzında belirgin bir koku ve bademcikleri şiş ve beyaz birseyler vardı dr a goturdugumde cocuk bogaz kulturu yaptırmaya izin vermez zaten goruntu ve kokudan anlasıldıgı uzere beta dedi İECİLLİNE 800,000 IU iğne 4 adet verdi sonradan forumda bu konuyu okudugumda siz tek doz iğne veriyorsunuz sanırım 3 unu vurdurdum soruyu sormak için gec mi kaldım bilmiyorum 4.yu vurdurup gereksiz yere ilac kullanmak istemem neden tum drlar sizin gibi değil anlayamıyorum dediğiniz gibi strepA kan sayımı hiç bişeyden bahsetmedi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Nis 2014 Saat 19:19 |
|
EGER; teshis dogru ise, daha ilk igneden, 12 saat sonra, hastalik tamamen iyilesir... Yok, arazlar devam ediyor ise, igneleri bosuna yedi demektir..
O doktorlar, tipik TURK DOKTORLARI, yetismeleri o tarzda... Ben daha Tibbiyenin 2. sifininda iken bu "Tip egitiminin" ne kadar sakat oldugunu anladim. Ondan sonrada, ne hocalarin anlattiklari dersleri dinledim, nede Turkce bir TIP kitabi aldim... Bende her dersin, orijinal, Ingilizce olani vardi... Bizde "Tip egitimi" ASLA, KITAP OKUYARAK DEGIL, "DERS NOTLARI" OKUNARAK YAPILIR... Sonucda ortada... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Nis 2014 Saat 19:19 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|