|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
leyla3868
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı leyla3868
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: EK GIDAGönderim Zamanı: 17 Nis 2014 Saat 13:14 |
|
Hocma Merhaba,
16 Ağustos 2013 doğumlu kızım 70 cm ve 8500-9000gr aralığında kilosu var. ben çalışıyorum. sabah emzirip 8 de bakıcıya veriyorum. 9-10 arası kahvaltısını yapıyor. 1 yumurta, 1,2 dilim peynir, biraz marmelat, biraz sütle bir kaç tane bebe bisküvisi yiyor. 12 gibi meyve yiyor. 13:00 gibide çorba yiyor sonra 14:00 de ben gidiyorum .bazen tok oluyor emmiyor bazen emiyor. ben sürekli emmeyi teklif ediyorum canı isterse emiyor. 5 gibi biraz yoğurt veriyorum. 7 gibi tekrar bi çorba veya muhallebi yiyor ve 10 da uyuyor. gece bazen 5 kere bazen 3 kere kalkıyor emiyor. emzirme konusunda daha mı ağırlık vermeliyim diyorum ama emmekle doymuyor gibi akşam yemeğini vermesem çok sık emmeye kalkıyor. bu düzen nasıl? bebeğim için faydalı mı? eksik yada yanlış yaptığım bişey var mı? |
|
|
HAYAT KIZIMLA DAHA DA GÜZEL
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Nis 2014 Saat 20:27 |
|
Kahvaltisi guzel, devam etsin..Corba/yemek fazli, gunde 1 defadan fazla olmasin. Emzirmeye devam...
Ozel corba veya "sebze corbasi" sacmaligina girmeyin... Kendinize pisen; Acisiz Tarhana, Suzme mercimek ve Yayla corbalari ve benzerleri en iyi corbalardir... YEMEK OLARAK DA, HER TURLU, kiymali sebze yemekleri uygundur... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|