|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Şehnaz
Elmas Üye
Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7682 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ortapedik durumGönderim Zamanı: 16 Kas 2014 Saat 22:40 |
|
Hocam oğlum 2008 doğumlu bu zamana kadar tüm kontrollerini yaptırdık. Bu sene ilkokul 1'e başladı. Okul açıldıktan bir hafta sonra ayağının ağrıdığını söyledi (sol ayak üst baldır kısmı). Kantoron yağı sürdüm sonra geçti. Çok koşturuyorlar okulda o yüzden olduğunu düşündüm. Geçen hafta aynı ayağında aynı ağrıdan şikayet etti. Hatta adım atamaz duruma gelince acile götürdük merhem verirler diye. Film çekildi bakıldı birşey yok dendi sonra yatarak muayene ettiler sol ayağı sağ ayağına göre uzun dediler 2 cm diye birde ölçmeden santim söylediler. Üniversite hastanesine götürün dediler. Ağrısı geçti şimdi bizde ayağını yan yana koyuyoruz o gün gerçekten bir fark var gibi görünürken şimdi yok acaba o gün ağrıdan kasmış olabilirmi yoksa uzman bir ortapediye götürelimmi. Yürümesinde bir aksaklık yok. Çocukluğundan beri hep (balet) parmak ucunda yürür.
|
|
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Kas 2014 Saat 03:12 |
|
O salaklar daha olcu almasindan bi-haberdirler, nerde; oyle bir ayakta kisalik tesbit edecekler!!!
Bosverin, bu hadise hic yasanmamis gibi davranin... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|