|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zbalyen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kas 2014 Saat 17:40 |
Iyi gunler hocam. Oglum 4 aylik oldu. Sutum yetmediginde mama yerine inek sütü vermek istiyorum. Eski mailleri okudum kutu sütlerini oneriyorsunuz. inek çiftligimizden sagilan sütlerden verirsek olur mu? eger olursa birkac sorum olacak
1- inek dogurduktan hemen sonraki süt verilir mi ya da kac gün geçmeli 2- verecegimiz inek sutünu kac dk kaynatmaliyiz 3- inek sütünu sulandirmamiz gerekir mi 4- daha önce ara ara bebegime mama veriyordum. Bir sıkıntı olmadi. Bu durumda inek sütü alerjisi yok demek mi oluyor fazla uzattim affedin hocam. Simdiden tesekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Inegin her turlu sutu verilirde,, yavru dana biraz annesinin sutunu icebilsin diye soylenmis olan bir "bayaz yalan" simdi bu hallere geldi... Insafsiz koylu, 3 kurus sut parasi icin, danayi ac birakiyor...
2- 1 tasim kaynatin, kaymagini atmayin, vereceginiz miktara isabet eden kaymagida cocugun yemesi gerekir. Yoksa, kabizlik olur..Kutu sutleri; "homojenizasyondan" gectikleri icin, kaymak tutmazlar. 3- 1/4 oraninda su ilave edin..Olcu olarakda, su ilavesinden onceki olcuyu esas alin..Zamanla su miktarini azaltarak kesin. Ilk 1 sene hicbir seye Allerji olmaz. Hadise; inek sutu proteinini hazmedememe sorunudur. Mamalarda bir problem cikmadigina gore, sutlerde de cikmaz. Eski mailleri okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Kas 2014 Saat 22:01 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|