|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
nisam
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: oksürük oksürük oksürükGönderim Zamanı: 19 Ara 2014 Saat 02:31 |
|
hocam merhaba 1 haftadır yazdıklarını cevaplarını okuyor ve cok sasırıyorum bende durumumu size anlatıp cevabınızı cok merak edıyorum kızım 29 temmuz 20011 dogumlu 3890 kilo ve 53 cm boy.su an 16 kılo 98cm 1yastan sonraki kıs ayları surekli hastalanarak gecıyordu1 ayda bir surekli sıralı bi sekılde once hapsuruk burun akıntısı ve cok siddetli oksurukle devam edıyordu.ıgneler ilaçlar gecıyor ve yıne tekrarlıyordu.en son doktora nedır boyle dedıgımde aldıgım cevap 'senın kızının hastalagını anlamam ıcın 1 ay hastaneye yatırıp ne var ne yok arastırmam gerekır dedı ve son gıdısımız oldu ama sayısızda doktor gezdık hocam.kbb uzmanına gıttık alerjik dedı bu yonde ilaçlar verdı bunları 1 sene kullandık zytrec sıngulair vb.ama kbb uzmanına gıttıgımızde yaz aylarına gelmıstık. bir sonrakı kıs baslangıcında yanı gecen sene bı defa krup oldu bu sefer alerji doktorlarındaydık kortızonlar ilaçlar spreyler.yarı donemden sonra krese basladı ve bu donemde de 2 defa krup oldu ve kış bitti.yaz donemlerınde hiçbi rahatsızlıgı yok. bu senede ekım ayından beri baslayan oksurukle baska bı doktora basvurduk grip dedi asist verdi ama hiç geçmedi oksurugu arada azalıyor arada siddetlenıyordu.ilk siddetlendiğinde oksurugun yanında yemyesil burun akıntısı ve gözlerinden bile akmaya baslamıstı irin.baska bir doktora gıttık alerjik bronsit dedi antibiyotik yanısıra alerji ilaçları hafifledi ama yine geçmedi oksuruk 2 hafta sonra kadar yıne siddetlendi ve bu sefer üç profa goturduk ikisi alerjik tedavi olmazsa astım dedi.son goturdugumuz prof istanbul bronsiti dedi ilaçlar verdi son bir haftadır macrol pulmicort gunde3 defa,cetryn ve inflacort gunde 2 defa.oksuruk 2gundur yoktu bugun yıne basladı gibi tektuk. bu zamana kadar ateşte hiç olmadı en fazla 3 defa ve 38i gormemişizdır. çare bulamadık hocam cok üzülüyorum ne yaptık biz ne yapmamız gerekıyor.nefes darlıgı yok tıkanma yok eforda oksuruk oluyor daha cok.gecelerı oksururdu nobet seklinde.cigerler temiz dıyolar. vaktınızı ayırırmısınız cok tesekkur edıyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ara 2014 Saat 05:13 |
|
Cevap yazmistim!! Lutfen tekrar yapmayin.
|
|
![]() |
|
nisam
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ara 2014 Saat 23:06 |
|
Hocam yanlışlıkla oldu çok pardon.cevabınız içinde çok tesekkur ederim size güvenmek istiyorum bugun hiçbir ilaci vermedim vermeyeceğim de ama bizi neler bekliyor bisi oldugunda ne yapacağım ben.😑size nulasabilecegim internet dışı bisi varmi?muayenehanenize gelebilirimde yurtdisinda olduğunuzu okumuştum ama eğer İst. Gelirim.
Bisi daha sormak istiyorum akrabanın bebeği su an 3aylik 20gundur kaka yapmiyi gaz cikarmiyo karni davul gibi resmen dogdugundada problemliydi kuvezde kaldı sarılık falan.son bir aydirda dediğim gibi 180gr almış sadece.horlamasi var arada nefes alışverişi duruyor gibi KBB uzmani dil kökünde kist var demiş çocuk cerrahi da bağırsaklar bos o yüzden yapamamiyo diye bi mama verip göndermiş çocuk çok kotu hocam erkek.yönlendirir misiniz beni lütfen.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2014 Saat 02:56 |
|
Ben, USA Arizona'dayim, nasil geleceksiniz!!!
3 aylik bebek icin, cok az bilgi vermissiniz. Son 1 hafta icinde kullandigi ilaclar, neler yedigini ,anlatmaniz gerekir. |
|
![]() |
|
nisam
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2014 Saat 20:02 |
Hocam bide dil kokunde kist olurmu
|
|
![]() |
|
nisam
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2014 Saat 20:29 |
|
Hocam bi yonlendirin bizi lutffen ne yapilmasi gerekir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2014 Saat 01:23 |
|
Pulmicort ve Ventolin veren, ESEK de kabahat... Tahmin ettigimden, ilaclari sormusdum ama genede 3 aylik cocuga bunlari veremezler diye dusunmustum. Yanilmisim... Esek cok....
Evvelki cevaplarimda anlattigim: SAHTEKARLIGIN 2. SAFHASI size uygulanmis. 1- Monovit haric, butun ilaclar: Cope atilacak. 2- Serum Fiz; her iki buruna, uyanik oldugu vakitlerde; 4 saatte bir;10'ar damla damlatilacak, bas ucuna; 2 damla ColdMix damlatilacak. Sik sik banyo yaptirilacak, 3- Odasi cok sicak olmayacak, ASLA basi terlemeyecek... Cok giyinmeyecek ve sicak ortamlarda bulunmayacak.. 4- Anne ve babaya'da bir cift lafim olacak, Ventolin ile Pulmicort'un iclerini bir okusunlar, nasil gozu kapali bu ilaclari verebiliyorlar!!! 5- Her oksurene Astim ilaclari veren, Turk doktorlarindan uzak dursunlar. Boyunda KITLE: Thyroglossal kist: Boyunda, orta hat uzerinde bulunur, cocuk yutkunma hareketi yaptiginda; yukari-asagi hareket eden bir KITLE GORULUR... Siz cocugun boynunda boyle bir kitle goruyormusunuz??? Gormuyorsaniz, bir yerinden(!) ufurmus demektir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Ara 2014 Saat 01:31 |
|
![]() |
|
nisam
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2014 Saat 01:30 |
|
Hocam tesekkurler dediklerinizi aynen ileticem.
Peki dil kökündeki kist nedir ne yapılabilir Gaz sorunu 20gundur kaka yapmaması kaka yapamadığı için anneyi de doğru dürüst emmiyor ve hiçbir mamayi da almıyor.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|